Wandelvakanties rondreizen

Kies voor één van onze wandelvakanties rondreizen met hetzelfde start- en eindpunt.

Het ideale aan onze rondreizen is dat het eerste en het laatste hotel hetzelfde zijn. Daardoor hoeft u geen terugstranfer bij te boeken of met de trein of taxi terug te reizen naar de auto, want u keert tijdens deze wandelvakanties weer terug bij het beginpunt. Uiteraard kunt u uw auto, soms tegen vergoeding, de gehele wandelvakantie bij het starthotel of vlakbij parkeren. Net als bij al onze andere actieve vakanties is het bagegevervoer inclusief, zodat u nergens omkijken naar heeft.

Drielandenpunt
Rügen rondtour 2
7-daagse wandelvakantie Rondje Zugspitze

Van het gezellige Twente tot de Portugese kust

Ook voor de wandel rondreizen heeft u bij ADE volop keuze.

Kiest u voor een wandelvakantie over de Duitse bergtoppen? Dan kunt u kiezen voor de Zugspitze, een beroemde Alpentop. Met ADE "Actief door Europa" kunt deze hoogste berg van Duitsland beklimmen en rond wandelen.
Toch naar Duitsland maar geen hoge bergen, kies dan voor een wandelvakantie over het prachtige eiland Rügen. Tijdens een wandelvakantie over dit Duitse eiland in de Oostzee kunt u de mooie natuur, de krijtrotsen en de prachtige stranden verkennen. Of gaat u liever naar het Zwarte Woud, het Nationaal Park Sächsische Schweiz of wandelt u graag langs een rivier zoals de Elbe?

En wat dacht u van Oostenrijk? Wandel langs de Donauvallei, over de Höhenrundweg, de Salzalpensteig, door het wandelgebied van Predigstuhl of wandel over de Alm in Salzkammergut.

Blijf lekker in eigen land tijdens een wandelvakantie door het coulisse landschap van Twente in het oosten van Nederland.

Liever toch iets verder weg? Dan zijn er zijn wandel rondreizen in de Italiaanse Dolomieten, langs de Portugese Kust, in de Douro vallei, de Franse Bourgogne, de Dordogne of door de Gorges du Verdon.

U ziet, ook voor wandel rondreizen biedt ADE "Actief door Europa" voldoende keuze.

Ostsee - Rugen

Standplaats wandelvakanties

Uw koffer niet iedere dag in- en uitpakken? Elke nacht in hetzelfde hotel verblijven? Kies dan voor een standplaats wandelvakantie!

Alpensee Beierse Alpen

Contact

Heeft u vragen over routes of staat uw gewenste vakantie er niet tussen? Neem dan contact op met de medewerkers van ADE, wij helpen u graag met het vinden van een perfecte wandelvakantie