Wandelvakanties rondreizen

Kies voor één van onze wandelvakanties rondreizen met hetzelfde start- en eindpunt.

Het ideale aan onze rondreizen is dat het eerste en het laatste hotel hetzelfde zijn. Daardoor hoeft u geen terugstranfer bij te boeken of met de trein of taxi terug te reizen naar de auto, want u keert tijdens deze wandelvakanties weer terug bij het beginpunt. Uiteraard kunt u uw auto, soms tegen vergoeding, de gehele wandelvakantie bij het starthotel of vlakbij parkeren. Net als bij al onze andere actieve vakanties is het bagegevervoer inclusief, zodat u nergens omkijken naar heeft.

Drielandenpunt
Rügen rondtour 2
7-daagse wandelvakantie Rondje Zugspitze

Van bergtoppen in Duitsland tot gezellig Zuid-Limburg

Kiest u voor een wandelvakantie over de Duitse bergtoppen? Dan kunt u kiezen voor de Zugspitze, een beroemde Alpentop. Met ADE "Actief door Europa" kunt deze hoogste berg van Duitsland beklimmen en rond wandelen.
Toch naar Duitsland maar geen hoge bergen, kies dan voor een wandelvakantie over het prachtige eiland Rügen. Tijdens een wandelvakantie over het Oost-Duitse eiland kunt u de mooie natuur, de krijtrotsen en de prachtige stranden verkennen.

Ook is het mogelijk om lekker in eigen land te blijven met een wandelvakantie over het Krijtlandpad. U kunt genieten van de prachtige natuur van Limburg en de gezelligheid van de Limburgse steden.

Ostsee - Rugen

Standplaats wandelvakanties

Uw koffer niet iedere dan in- en uitpakken? Elke nacht in hetzelfde hotel verblijven? Kies dan voor een standplaats wandelvakantie!

Alpensee Beierse Alpen

Contact

Heeft u vragen over routes of staat uw gewenste vakantie er niet tussen? Neem dan contact op met de medewerkers van ADE, wij helpen u graag met het vinden van een perfecte wandelvakantie