Rugen

Standplaats wandelvakanties

Wilt u niet elke dag uw koffer inpakken? Kies dan voor een wandelvakantie waarbij u de hele vakantie in één hotel verblijft. Deze standplaats wandelvakanties kunt u geheel naar eigen wens invullen . Uiteraard ontvangt u van ons de routes voor alle dagen, maar u kunt zelf kiezen welke route u op welke dag loopt.

Bekijk hieronder de standplaatswandelvakanties! Heeft u de wens voor een bepaalde regio en staat deze hier niet tussen? Geen probleem, neem contact op met ADE en wij kijken met u naar de mogelijkheden!

Pinzgau
7-daagse wandelvakantie Eifelsteig
Altmühltal wandelen
8-daagse wandelvakantie Eiland Rügen

8-daagse standplaats wandelvakantie Rügen

Er is bijna geen eiland zo rijk aan uiteenlopende en aantrekkelijke excursie mogelijkheden als Rügen. Wandelingen langs de krijtkusten, naar de Königsstuhl en Kap Arkona, door het Bio-Reservaat Südost-Rügen, naar de Seebrücke Sellin, naar het jachtslot Granitz, naar Putbus, een tocht met de Rasenden Roland en een boottocht naar het autovrije eiland Hiddensee.

11-daagse wandelvakantie Kellerwald

8-daagse wandelvakantie Erzgebirge

Standplaats in het Fichtelberghaus, een voortreffelijke panoramische ligging op 1215 m op de Fichtelberg. Maak prachtige bergtochten rond de Fichtelberg en geniet van de mooiste vergezichten in een prachtige natuur, de beste voorwaarden voor heerlijke wandeldagen!

Pinzgau

7-daagse wandelvakantie Pinzgau

De Salzburger Pinzgau is voorbestemd voor een wandelweek om te genieten van een prachtige bergachtige omgeving met een panoramisch uitzichten op grazige heuvels met weilanden en ruige pieken.
Neem contact op met ADE voor meer informatie!

Luneburger heide

7-daagse wandelvakantie Lüneburger Heide

Een wandelvakantie door de Lüneburger Heide staat garant voor pure afwisseling met uitgestrekte heidevelden en volle steden . Wist u dat de Lüneburger Heide de meeste recreatie-, avonturen- en dierenparken van heel Duitsland heeft? Dat maakt een wandelvakantie op de Lüneburger Heide tot een waar avontuur voor jong en oud. Neem contact op met ADE voor meer informatie!

Meer informatie over onze standplaats wandelvakanties gewenst?

Voor meer informatie over onze wandelvakanties neem met ons contact op. Voor extra advies, een offerteaanvraag of reserveringsaanvraag voor een mooie wandelvakantie, kunt u altijd contact opnemen met het ADE Actief door Europa team. Wij helpen u graag verder. Of stuur ons uw bericht of vraag meer informatie via het contactformulier