Ruime keuze uit fietsvakanties en wandelvakanties

ADE Actief door Europa is een betrouwbare reisaanbieder van individuele fiets- en wandelvakanties. Kies uit een gevarieerd reisaanbod van fietsreizen en wandelreizen met hotelovernachtingen in pensions of 3- en/of 4-sterrenhotels op basis van logies/ontbijt (halfpension is vaak mogelijk) en bagagetransfers. Fiets met eigen fiets of huur, indien gewenst, fietsen of e-bikes. De moeilijkheidsgraad en zwaarte van de reizen is verschillend. Zo zijn er vlakke routes langs een rivier en juist meer uitdagende tours door de bergen.

Klik hier voor ons aanbod met fietsvakanties.

Klik hier voor ons aanbod met wandelvakanties.

U kunt gaan fietsen langs de Donau of Moezel. Ontdek de prachtige Bodensee of reserveer een fietsvakantie langs het Gardameer. Natuurlijk ontbreken prachtige wandelroutes niet zoals de Eifelsteig, de Lutherweg en de Rheinsteig niet.

Bij ADE reserveert u een fietsvakantie of wandelvakanties met een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. ADE Actief door Europa werkt met diverse binnenlandse en buitenlandse partners samen en vaak al vele jaren. Door deze goede relaties zijn een gunstige prijs en een juiste kwaliteit gewaarborgd. Ga heerlijk samen fietsen in Duitsland langs bijvoorbeeld de Bodensee of fiets de populaire route Passau-Wenen. Kies voor een fietsroute in Frankrijk, Italië of Portugal. Of gaat u liever in eigen land fietsen? Ook dat kan in Friesland, Drenthe of rondom het IJsselmeer.

Familie wandelen in de zonsondergang
8-daagse fietsvakantie München - Bodensee
fietsen algemeen

Wat biedt ADE "Actief door Europa" u?

  • Meer dan 300 scherp geprijsde fiets- en wandelvakanties in heel Europa met verblijf in kwalitatieve hotels.
  • ADE Actief door Europa is een betrouwbare reispecialist met een ruime keuze aan actieve vakanties.
  • Het ADE Team is bereikbaar per telefoon. Voor directe vragen kunt u met ons chatten of een e-mail sturen.
  • Voor contact, tips, foto's en inspiratie is ADE bereikbaar op social media. "Like" de ADE Actief door Europa Facebook pagina en zie onze posts op Facebook.
  • ADE Actief door Europa is onderdeel van de samenwerkende vakantiespecialisten: kampeerspecialist Rent-a-Tent, autovakantiespecialist ViaLora en VDF Vaarvakanties.
  • ADE is al 50 jaar actief in de reiswereld.
Berlijn

Handige informatie over uw fietsvakantie!

8-daagse wandelvakantie Westerwald 2e deel

Handige informatie over uw wandelvakantie!

Zee en landschap Kroatië

Algemene voorwaarden fiets- en wandelvakanties