Fietsvakanties in Nederland

Optimaal genieten tijdens een mooie fietsvakantie in Nederland!

Ontdek de lange kustlijnen, kleine en grote wateren, mooie natuurgebieden, pittoreske dorpen en cultuursteden; u beleeft gedurende een fietsvakantie de ware schoonheid van Nederland. Eén ding is zeker, nergens zijn er zoveel fraaie fietsroutes als in Nederland. Bovendien telt ons land maar liefst 35.000 km aan fietspaden en vele fietsknooppunten, dus er zijn talloze fietsmogelijkheden. Laat u daarom verrassen tijdens een heerlijke individuele fietsreis door Nederland. Wat dacht u van de Elfstedentocht op de fiets in Friesland, een fietsreis langs de hunebedden in Drenthe, een rondje om het IJsselmeer of door ‘Holland’ fietsen of langs de Deltawerken in Zeeland? Ons vlakke landschap is bovendien ideaal voor een recreatieve fietsvakantie met eigen fiets, huurfiets of E-bike.

fietsen langs de gracht in Amsterdam
Tulpen en molens Nederland
ostfriesland
Bekijk alle fotos (4 )

Per fiets door Nederland

Bij alle fietsvakanties in Nederland kunt u een fiets huren of u neemt uw eigen fiets mee. Tegenwoordig wordt ook veel gebruik gemaakt van elektrische fietsen, de zogenaamde e-bike, zodat de fietswegen door iedereen gemakkelijk gefietst kunnen worden. Fietsen zijn ook bij reservering te huur.

U verblijft in comfortabele 3- en/of 4-sterrenhotels op basis van logies en inclusief ontbijt. Natuurlijk is er bagagetransport van hotel naar hotel. Tevens ontvangt u bij elke fietsvakantie in Nederland extra's zoals routebeschrijvingen, toeristische informatie, kaarten en streekbeschrijvingen. Vaak zijn ook GPS gegevens verkrijgbaar. Zo fietst u nog gemakkelijker van knooppunt naar knooppunt om optimaal te genieten van al het moois dat Nederland u te bieden heeft.