Fietsvakanties in Frankrijk

Ontdek de prachtige fietsroutes in Frankrijk en geniet van een individuele fietsvakantie in Frankrijk met ADE "Actief door Europa".

Frankrijk is een populair vakantieland om te fietsen. Bij ADE "Actief door Europa" kunt u kiezen uit diverse mooie fietsvakanties in Frankrijk, zo biedt ADE fietsvakanties aan in de Loire, Champagne, langs het Canal du Midi of door lavendelvelden van de Provence.

Bent u een wijnliefhebber? Dan hebben we geweldige fietsvakanties in ons aanbod langs de wijnvelden rondom wijnstad Bordeaux, in de wijnregio bij uitstek, de Bourgogne of in de Champagnestreek. Of fietst u liever in Noord Frankrijk of Zuid Frankrijk? Ook daar bieden wij diverse individuele fietsvakanties aan.

Er zijn weinig landen die zo’n grote diversiteit hebben als Frankrijk. De rijkdom aan historische monumenten, het afwisselende landschap, het aangename klimaat en de culinaire traditie vormen een ideale combinatie voor een onvergetelijke fietsvakantie door Frankrijk. Op gastronomisch gebied scoort Frankrijk misschien wel het hoogst van alle Europese landen. Frankrijk is een walhalla voor fijnproevers met verse producten in overvloed, een uitmuntende keuken en smaakvolle wijnen.

Dus neem de fiets en ga met ADE "Actief in Europa" op fietsvakantie door Frankrijk! U verblijft in goede hotels en de reizen zijn inclusief bagagetransport.

Eiffeltoren in Parijs
7-daagse fietsvakantie Canal du Midi
Loire à Vélo routebordje
Bekijk alle fotos (4 )

Fietsvakantie in Frankrijk

Of u nu in Frankrijk wilt fietsen langs steden, rivieren, duinen, stranden of lagunes, bij ADE "Actief door Europa" vindt u altijd een geschikte fietsvakantie.

Verken de roemruchte geschiedenis van het idyllische Normandië of fiets langs de schilderachtige kastelen aan de Loire. In het zuidelijke deel van Frankrijk kunt u tijdens een fietsreis in de regio van Bordeaux de heerlijke Medoc-wijnen nuttigen. Wilt u genieten van geurende lavendelvelden en over stille weggetjes door glooiende wijngaarden fietsen? Dan is een fietsvakantie in de Provence iets voor u! Of slinger over de voormalige jaagpaden langs het Canal du Midi van de Middellandse Zee naar Toulouse.

Bij alle fietsvakanties kunt u een fiets huren of u neemt uw eigen fiets mee. Tegenwoordig wordt ook veel gebruik gemaakt van elektrische fietsen, zodat de fietswegen door iedereen bedwongen kunnen worden. Frankrijk biedt mooie fietspaden en goede fietsknooppunten voor prachtige fietsroutes. U verblijft tijdens de ADE "Actief door Europa" fietsvakanties in comfortabele 3- en/of 4-sterrenhotels of pensions, inclusief ontbijt en bagagetransfer. Tevens zijn er bij iedere fietsvakantie extra's, zoals routebeschrijvingen, toeristische informatie, kaarten en streekbeschrijvingen en natuurlijk diverse bezienswaardigheden onderweg, inbegrepen.