Fietsvakanties in de Champagne-Ardennen

Welkom in de Champagne! Tijdens een fietsvakantie door de Champagne-Ardennen fiets u door wijngaarden, bossen of over smalle landweggetjes. De Champagne Ardennen bestaat uit een heuvellandschap waar de rivier de Maas zijn weg doorheen vindt.

Langs de oevers van de meren met de uitnodigende strandjes, de plezierhavens en ondertussen genieten van de weidse uitzichten over het water. Ontdek tijdens uw fietsvakantie door de prachtige Champagne-Ardennen de meren en bossen van het regionale natuurpark Forêt d’Orient en u zult ervaren dat u in een waar vogelparadijs terecht bent gekomen, het fluit, fladdert of zwemt dat het een lieve lust is. U vindt hier de rust en ruimte om te ontspannen in de onvervalste natuur.

Voor een beetje cultuur en historie tijdens uw fietsvakantie is een bezoekje aan de kunststad Troyes zeker de moeite waard, het is een stad vol verrassingen. De vele vakwerkhuizen staan schots en scheef en de oude stad is een wirwar van smalle straatjes en kerken. Ook zijn in de Champagne-Ardennen natuurlijk champagnehuizen te vinden. In vele steden zijn ook nog oude vestingwerken te bewonderen. Kortom, er is genoeg te beleven tijdens uw fietsvakantie door de Champagne-Ardennen!

6-daagse fietsvakantie Hart van de Champagne
Champagne-Ardennen
Champagne-Ardennen
Bekijk alle fotos (4 )