De beroemdste fietsroutes van Frankrijk

Wilt u uw grenzen verleggen in het buitenland? Bij ADE "Actief door Europa" ontdekt u de beroemdste fietsroutes van Frankrijk! U kunt kiezen uit diverse mooie fietsvakanties in Normandië en de Loire, de Champagne-Ardennen, langs het Canal du Midi of door lavendelvelden van de Provence.

Provence
Etretat en kust
beziers vaar canal du midi

Paarse lavendelvelden

Wilt u genieten van geurende lavendelvelden en over stille weggetjes door glooiende wijngaarden fietsen? Dan is een fietsvakantie in de Provence iets voor u! Geniet van een fraaie regio waar okerkleurige rotsen, lichtgroene wijngaarden, gele zonnebloemen met name de paarse lavendelvelden het landschap bepalen. Afgewisseld met kleine dorpen en kastelen die regelmatig in het beeld verrijzen staat de Provence garant voor een fantastische fietsvakantie.

Avignon: de culturele hoofdstad van de Provence

Avignon is de culturele hoofdstad van de Provence. Hier vinden met name in de zomermaanden talloze festivals plaats. Bezoek tijdens een fietsvakantie door de Provence met name de gezellige ommuurde binnenstad van Avignon, de bekende Pont Saint-Bénezet en het Palais des Papes.

Fiets langs schilderachtige kastelen aan de Loire

Slinger over de voormalige jaagpaden langs het Canal du Midi van de Middellandse Zee naar Toulouse, verken de roemruchte geschiedenis van het idyllische Normandië of fiets langs de schilderachtige kastelen aan de Loire. In het zuidelijke deel van Frankrijk kunt u tijdens een fietsreis in de regio van Bordeaux de heerlijke Medoc-wijnen nuttigen. Tijdens de 8-daagse fietsvakantie Kastelen Loire wordt u betoverd door de schoonheid van wijngaarden, jaagpaden, meren en uitgestrekte kasteelwouden. Niet voor niets staat de Loire-vallei, met haar vele historische dorpen en steden en wereldberoemde kastelen als Château de Chambord, dan ook op de UNESCO-Werelderfgoedlijst.

9-daagse fietsvakantie Parijs naar Londen

Waarom ADE ¨Actief door Europa?¨

  • Specialist in fiets- en wandelvakanties door heel Europa
  • Goede prijs-/kwaliteitsverhouding per fiets- en wandelvakantie
  • 5% groepskorting op de basis reissom vanaf 3 volwassenen
  • Inclusief bagagetransfers bij rondreizen
  • Toerfietsen te huur, ook elektrische fietsen bij de fietsvakanties
  • Overnachtingen inclusief ontbijt of boek op basis van halfpension
  • Voeg verlengingsnachten toe of pas rustdagen in
  • Zelf indelen van uw fiets- en/of wandelreis naar uw eigen wensen!
  • Per telefoon, email of chat bereikbaar voor vragen en advies.

Bekijk alle fietsvakanties en alle wandelvakanties uit ons programma. Staat uw gewenste reis of regio niet ons programma? Informeer bij onze fietsspecialisten telefonisch, per email of per chat naar alle extra mogelijkheden.