Fietsvakanties over de ViaRhôna

Met een lengte van 815 km, grotendeels langs de oevers van de Rhône, is de prachtige fietsroute ViaRhôna geschikt voor ieder niveau en staat zij garant voor een bijzondere fietservaring door schitterende landschappen. De Rhône is het decor van deze fietsvakantie. U kunt de rivier volgen vanaf het meer van Genève tot aan de monding in de Middellandse Zee.

Met ADE kunt u mooie individuele fietsreizen maken over de ViaRhôna, alle reizen zijn inclusief bagagevervoer en uiteraard verblijft u in goede hotels.

ViaRhôna van Genève naar Lyon
ViaRhôna van Genève naar Lyon
ViaRhôna brug over de Rhône

Fietsen langs de Rhône

De ViaRhôna, een betoverende fietsroute in Frankrijk, gidst fietsliefhebbers langs de schilderachtige schoonheid van de Rhônevallei. Deze zonovergoten route strekt zich uit van het Meer van Genève tot aan de Middellandse Zee, en onthult een spectrum aan landschappen, waaronder wijngaarden, olijfgaarden en majestueuze rivieroevers. Tijdens uw fietsvakantie kunt u genieten van goed gemarkeerde paden, afgewisseld met charmante dorpjes en historische bezienswaardigheden. Of u nu de uitdaging zoekt van de Franse Alpen of de rustige kustdorpen verkent, de ViaRhôna belooft een onvergetelijke fietsvakantie doordrenkt met de geuren en kleuren van de Provence en Rhône-Alpes.

Per fiets langs de Rhône

Bij alle fietsvakanties kunt u een fiets huren of u neemt uw eigen fiets mee. Tegenwoordig wordt ook veel gebruik gemaakt van elektrische fietsen, zodat de fietswegen door iedereen bedwongen kunnen worden. Deze zijn ook te huur. U verblijft in comfortabele 3- en/of 4-sterrenhotels of pensions, inclusief ontbijt en bagagetransfer. Tevens zijn er bij iedere fietsvakantie extra's, zoals routebeschrijvingen, toeristische informatie, kaarten en streekbeschrijvingen en natuurlijk diverse bezienswaardigheden onderweg, inbegrepen. Ook hebben wij voor de meeste fietsvakantie GPX-bestanden beschikbaar, zo kunt u de route eenvoudig volgen op uw telefoon of fietscomputer.

De voordelen voor uw fietsvakantie bij ADE "Actief door Europa":

  • Specialist in fietsvakanties door heel Europa
  • Inclusief bagagetransfers bij rondreizen
  • Overnachtingen inclusief ontbijt of boek op basis van halfpension
  • Voeg verlengingsnachten toe of pas rustdagen in
  • Deel uw fietsvakanties zelf in!
Rhône uitzicht

Reisverhaal langs de Rhône

Onze fietsspecialist heeft ook de ViaRhôna gefietst! Lees haar ervaringen.

Fietsvakantie Meer van Genéve

Fietsen door de Franse Alpen

Ga op verkenning rond het meer van Genève en Annecy tijdens een fietsvakantie in de Franse Alpen.

fietsvakanties parijs - londen

Fietsvakanties in Frankrijk

Bekijk alle fietsvakanties van ADE in Frankrijk

Meer informatie gewenst?

Voor extra advies, een offerte- of reserveringsaanvraag voor een mooie fietsvakantie, kunt u altijd contact opnemen met het team van ADE "Actief door Europa".
Ons telefoonnummer is
0547 380945
Wij helpen u graag!
U kunt ons natuurlijk ook een bericht sturen of een vraag stellen via het contactformulier of gebruik onze chat!