Fietsvakanties over de Vélodyssée

De Vélodyssée is het Franse gedeelte van de EuroVelo 1, deze route is de langste fietsroute van Frankrijk. De route begint in Roscoff in Bretagne en kunt u volgen tot Hendaye bij de Frans-Spaanse grens. Tijdens een fietsreis over de Vélodyssée zult u weinig autoverkeer tegen komen, de route is namelijk 70% autovrij aangelegd. Tevens is de route eenvoudig te volgen met de geplaatste wegwijzers.

Tijdens uw fietsvakantie fietst u door verschillende landschappen en heeft u grotendeels de zee aan uw zijde.
Met ADE kunt u de Vélodyssée fietsen tijdens een mooie individuele fietsvakantie.

Velodyssee - La Rochelle - Frankrijk
La Velodyssee
fietsvakantie La rochelle-Bordeaux

Fietsen over de EuroVelo 1

"La Vélodyssée" is een inspirerende fietsroute van in totaal ca. 1.200 km en loopt van de noordpunt van Bretagne tot aan de grens met Spanje. Met ADE kunt u de route volgen van Nantes naar Bordeaux tijdens een individuele fietsvakantie. Onderweg komt u langs mooie steden, vissersdorpjes en fietst u voor vele verschillende natuurlandschappen. Maar onderweg heeft u grotendeels de zee aan uw zijde. Neem onderweg ook even de tijd om over het strand te wandelen of om een duik te nemen in de frisse zee.

Per fiets over de Vélodysée

Bij alle fietsvakanties kunt u een fiets huren of u neemt uw eigen fiets mee. Tegenwoordig wordt ook veel gebruik gemaakt van elektrische fietsen, zodat de fietswegen door iedereen bedwongen kunnen worden. Deze zijn ook te huur. U verblijft in comfortabele 3- en/of 4-sterrenhotels of pensions, inclusief ontbijt en bagagetransfer. Tevens zijn er bij iedere fietsvakantie extra's, zoals routebeschrijvingen, toeristische informatie, kaarten en streekbeschrijvingen en natuurlijk diverse bezienswaardigheden onderweg, inbegrepen. Ook hebben wij voor de meeste fietsvakantie GPX-bestanden beschikbaar, zo kunt u de route eenvoudig volgen op uw telefoon of fietscomputer.

De voordelen voor uw fietsvakantie bij ADE "Actief door Europa":

  • Specialist in fietsvakanties door heel Europa
  • Inclusief bagagetransfers bij rondreizen
  • Overnachtingen inclusief ontbijt of boek op basis van halfpension
  • Voeg verlengingsnachten toe of pas rustdagen in
  • Deel uw fietsvakanties zelf in!
Loire - Blois - Frankrijk Fiets

Alle fietsvakanties in Frankrijk

Contact

Meer informatie gewenst?

Voor extra advies, een offerte- of reserveringsaanvraag voor een mooie fietsvakantie, kunt u altijd contact opnemen met het team van ADE "Actief door Europa".
Ons telefoonnummer is
0547 380945
Wij helpen u graag!
U kunt ons natuurlijk ook een bericht sturen of een vraag stellen via het contactformulier of gebruik onze chat!