Fietsen met het hele gezin!

Tijdens de schoolvakanties kunt u met het hele gezin op de fiets stappen voor een actieve vakantie in Nederland of Europa. ADE - Actief door Europa heeft een aantal vakanties geselecteerd die geschikt zijn voor de jonge fietsers. Het is bij veel fietsvakanties ook mogelijk om een kinderfiets bij te huren. Zijn de kinderen nog te jong om zelf te fietsen? Dan is het ook mogelijk om een kinderzitje of een fietsaanhanger bij te huren.

Suske en Witske - Kastelen Loire
Weserradweg met het gezin
Familie fietsvakantie boot

Fietsen met het gezin!

Wij hebben in ons aanbod aan fietsvakanties vele die geschikt zijn om met de kinderen te fietsen. Hieronder vindt u alvast een selectie, maar aarzel niet contact op te nemen met onze fietsspecialisten. Zij geven u graag advies voor een geweldige fietsvakantie met het gezin!

Wat dacht u van een gemoedelijke familievakantie van Passau naar Wenen? Fiets over zalige fietsroutes langs de oevers en bewonder de adembenemende Schlögener Schlinge of de romantische landschappen aan beide zijdes van de Donau. Wandel in Wenen door de winkelstraten en de Mariahilfer Strasse, bezoek de Stephansdom of bezichtig de belangrijkste bezienswaardigheden met een tocht in een beroemde "Fiaker".

Prachtige kasteeltuinen, uitgestrekte landgoederen, een wijngaardenvallei en een machtige rivier? De Loir-et-Cher is een populaire fietsbestemming in Frankrijk en ligt in de regio Centre van Frankrijk. Dankzij zijn historisch, architecturaal en artistiek erfgoed trekt de streek bezoekers uit de wereld aan. Hier bewondert u het grootste Loirekasteel, het kasteel van Chambord, een meesterwerk in renaissancestijl. Langs het terras van het kasteel biedt het zicht op duizenden dakkapellen, schouwen en torentjes, een adembenemend schouwspel...

Per fiets door Europa

Bij alle fietsvakanties kunt u een fiets huren of u neemt uw eigen fiets mee. Tegenwoordig wordt ook veel gebruik gemaakt van elektrische fietsen, zodat de fietswegen door iedereen gemakkelijk gefietst kunnen worden. Deze zijn ook bij reservering te huur. U verblijft in comfortabele 3- en/of 4-sterrenhotels op basis van logies en inclusief ontbijt en bagagetransfer. Tevens zijn er bij iedere fietsvakantie in Europa extra's te ontvangen bij uw reservering, zoals routebeschrijvingen, toeristische informatie, kaarten en streekbeschrijvingen en natuurlijk diverse bezienswaardigheden onderweg.

5-daagse fietsvakantie Bentheim - Twente

5-daagse fietsvakantie Bentheim - Twente

11-daagse fietsvakantie Weserradweg

8-daagse fietsvakantie Weserradweg

Hindeloopen

7-daagse Elfstedenroute

7-daagse fietsvakantie Berlijnse Muur

7-daagse fietsvakantie Berlijnse Muur

Suske en Witske - Kastelen Loire

8-daagse fietsvakantie Kastelen Loire

Passau - Wenen fietspad 2

10-daagse fietsvakantie Passau - Wenen

Tulpen en molens Nederland

7-daagse fietsvakantie Stad, strand en tulpen

Utah Beach Normandie

5-daagse fietsvakantie Bayeux en de D-Day landingsstranden

Eurobike Wörthersee

7-daagse fietsvakantie Drau-Radweg voor families

strand Normandie Entretat

6-daagse fietsvakantie ontdek Normandië langs de kust

6-daagse fiestvakantie Vlaanderen

6-daagse fietsvakantie Vlaanderen

8-daagse fietsvakantie Moezel, Metz - Koblenz

7-daagse fietsvakantie Moselradweg

op de fiets in Gent

8-daagse fietsvakantie Vlaamse Meesters

6-daagse fietsvakantie Havelradweg

6-daagse fietsvakantie Havelradweg

Fietsvakantie met het gezin!

  • Niet te lange dagetappes
  • Onderweg veel te zien en te beleven
  • Hotels onderweg meer faciliteiten voor de kinderen
  • Aangename kinderkortingen
  • Kinderfietsen te huur