Trektochten wandelvakanties

Bent u op zoek naar een uitdagende individuele wandelvakantie?

Alle individuele trektochten van ADE Actief door Europa hebben een verschillend begin- en eindpunt, waardoor u veel van een land ziet. In etappes wandelt u van overnachtingsplaats naar overnachtingsplaats, waarbij uw bagage wordt vervoerd. U hoeft alleen een dagrugzak mee te nemen. Dat is pas ontspannen wandelen!

Madeira - Porto Moniz Calheta - wandelaars
Spanje - Mallorca
Salzkammergut - genneralm wandelaars

Bewonder de Vulkaaneifel

De Eifelsteig behoort tot de "Top Trails of Germany" en biedt de wandelliefhebber een exclusieve ontdekkingsreis naar de schatten van de echte Eifel, met al zijn cultuur, stille dalen, vreemde rotsformaties, rivieren en meren. De 7-daagse wandelvakantie Eifelsteig etappe 3 gaat van het startpunt Daun naar Trier, de oudste stad van Duitsland. Het traject Daun-Manderscheid voert dwars door de mooie en imponerende Vulkaaneifel. Deze etappe voert u eerst helemaal omhoog richting de Maaren. Vervolgens gaat de wandelroute door het dal van de Lieser door weiden en bossen, om vervolgens te eindigen op een prachtig rotspad bij Manderscheid met de bekende prachtige burchten.

Wandelen over de Lechweg

Tijdens de 8-daagse wandelvakantie Lechweg wandelt u door een van de laatste wilde rivierlandschappen van Europa. De rivier de Lech begeleidt u vanaf de bron tot aan Füssen in de Beierse Allgäu. Bewonder de kastelen van koning Ludwig, steek een spectaculaire voetgangershangbrug over en dwaal door een van de grootste steenbokkenkolonies van Europa.

In de voetsporen van Van Gogh

Wilt u in de voetsporen van Van Gogh wandelen? Tijdens de 7-daagse wandelvakantie in de voetsporen van Van Gogh ontdekt u de prachtige stad Avignon en loopt u door de Provence, waar van juni tot augustus de lavendel in volle bloei staat. In Saint Rémy de Provence, waar Van Gogh van 1889 tot 1890 woonde, heeft u alle tijd om eventueel de "Van Gogh wandeltour" te volgen in en om de stad. Voor een stukje onvervalste Provence bent u tijdens deze wandelvakantie zeker op de juiste plek.

Nog meer Wandelvakanties Trektochten bij ADE!

Hieronder vindt u slechts een kleine selectie van het grote aanbod aan Wandelvakantie Trektochten bij ADE! Wilt u een volledig overzicht van alle trektochten dan verwijzen wij u graag naar onze Zoek & Boek pagina op deze website.

Ostsee - Rugen

Standplaats Wandelvakanties

Verblijf de gehele wandelvakantie in 1 hotel!

Zwarte Woud Wandel

Wandelrondreizen

Wandelvakanties waarbij het start- en eindpunt hetzelfde zijn.

7-daagse wandelvakantie Eifelsteig

Nog meer wandelvakanties!

Wij hebben zoveel wandelvakanties dat er altijd wel een geschikte vakantie voor u is, ondanks dat deze niet altijd op onze website gepubliceerd staat.
Dus wilt u net even iets anders, korter of langer, of net een ander gebied neem dan contact op met onze wandelvakantiespecialisten voor een wandelvakantie op maat! U kunt ons mailen: [email protected] of bellen 0547 380945!

Sarria Camino de Santiago

Aanbiedingen en acties

ADE Actief door Europa biedt een brede keuze en scherpe prijs aan voor individuele wandelvakanties.