Wandelen in Spanje!

Het vakantieland Spanje trekt jaarlijks vele liefhebbers van zon, zee en strand. Maar dat Spanje nog veel meer te bieden heeft, zult u zeker ontdekken tijdens een heerlijke wandelvakantie in dit prachtige land.

Van de Pyreneeënin het noorden naar het, in alle opzichten, temperamentvolle Andalusië ontmoet u ongekend natuurschoon en indrukwekkende steden. Denk ook aan de eilanden als Balearen met o.a. Mallorca, Ibiza en Menorca of de Canarische eilanden met Gran Canaria, Tenerife en La Palma.

Spanje is in alle opzichten een heerlijk veelzijdig wandelland. Ontdek het nu met ADE "Actief door Europa"!

Costa Brava
Valencia en omgeving
paella spanje
Bekijk alle fotos (4 )

Wandelvakantie Spanje!

Beleef een actieve vakantie in Spanje. Want dat is absoluut mogelijk op het Iberisch schiereiland en de daarbij behorende eilanden.

ADE "Actief door Europa" heeft enkele wandelvakanties voor u op onze website gezet maar er is nog veel meer mogelijk. Wandel bijvoorbeeld naar wereldstad Barcelona of wandel door prachtige streken zoals Andalusië met de steden Sevilla en Cordoba met het prachtige Alhambra. Ontdek het binnenland tussen Alicante en Valencia. Hoe anders is het eiland Mallorca als u het op per voet ontdekt.

Spanje is natuurlijk ook bekend van de fameuze pelgrimstocht naar Santiago de Compostela. U kunt deze pelgrismtocht met ADE wandelen in 4 wandelvakanties of tijdens 1 vakantie van 45 dagen. U wandelt door het prachtige Spaanse heuvellandschap terwijl u vele andere wandelaars en pelgrims zult tegenkomen. De wandeltocht naar Santiago de Compostela is een onvergetelijke ervaring!

Daarom zeggen onze wandelspecialisten: wandel met ons mee en en verken Spanje met ADE!