Wandelen in alle jaargetijden

Wandel door de mooiste natuurgebieden van Europa!

Bij ADE ¨Actief door Europa¨ kunt u in alle seizoenen genieten van glooiende heuvels, prachtige stuwmeren en een schitterende natuur...

Tenerife Blik op de Teide
Florence Ponte Vecchio
Twente Ootmarsum

Luxe wandelvakantie dichtbij huis

Door de natuur, tussen de bergen en heuvels en gelegen in de nabijheid van Nederland, vormt het Sauerland een reisbestemming voor veel Nederlanders. Er liggen prachtige stuwmeren: de Möhnesee, de Biggesee, de Edersee en de Diemelsee. Vanuit het pittoreske Brilon loopt de populaire Rothaarsteig naar de Oranjestad Dillenburg. Tijdens de 10-daagse wandelvakantie over de Rothaarsteig wandelt u over de toppen van het Rothaargebergte. Ontdek de charme en de schoonheid van het Hochsauerland!

In de voetsporen van de "Goden"

Tijdens de 8-daagse wandelvakantie Via degli Dei wandelt u over de Godenweg die 2 van de belangrijkste kunststeden van Italië verbindt. U wandelt van Bologna naar Florence met elkaar verbonden door de oude Romeinse route, de Via degli Dei. De route is doordrenkt met geschiedenis en legenden en stond in Romeinse tijden bekend als de Flaminia Militare. Tijdens de wandelroute zult u af en toe nog de grote plavuizen van deze oude weg tegen komen.

Genieten van de najaarszon in zuidwest Portugal!

De Rota Vicentina is een netwerk van wandelpaden in het zuidwesten van Portugal. U wandelt langs de prachtige en een van de best bewaard gebleven kustlijnen van Zuid-Europa. Hoge kliffen, ruige rotsen en eindeloze zandstranden met een overvloed aan bijzondere flora en fauna bepalen deze 8-daagse wandelvakantie Rota Vicentina.

Wachauer - uitzicht wandelaar

Waarom ADE ¨Actief door Europa?¨

  • Specialist in fiets- en wandelvakanties door heel Europa
  • Goede prijs-/kwaliteitsverhouding per fiets- en wandelvakantie
  • 5% groepskorting op de basis reissom vanaf 3 volwassenen
  • Inclusief bagagetransfers bij rondreizen
  • Toerfietsen te huur, ook elektrische fietsen bij de fietsvakanties
  • Overnachtingen inclusief ontbijt of boek op basis van halfpension
  • Voeg verlengingsnachten toe of pas rustdagen in
  • Zelf indelen van uw fiets- en/of wandelreis naar uw eigen wensen!
  • Per telefoon, email of chat bereikbaar voor vragen en advies.

Bekijk alle fietsvakanties en alle wandelvakanties uit ons programma. Staat uw gewenste reis of regio niet ons programma? Informeer bij onze fietsspecialisten telefonisch, per email of per chat naar alle extra mogelijkheden.