Fietsvakanties op Kreta

Kreta wordt terecht beschouwd als een van de mooiste bestemmingen in Griekenland. En deze bestemming kunt u gaan ontdekken tijdens een fietsvakantie met ADE! Het eiland Kreta is de grootste van de Griekse eilanden en zeer geschikt voor een fietsvakantie. Onderweg komt u meer te weten over de cultuur, natuur en historie van het eiland.

Met ADE kunt u mooie fietsvakanties maken op Kreta, inclusief bagagevervoer en u overnacht in goede hotels.

Fietsen West Kreta
Chania_ApteraFortress_Y Skoulas - GNTO
Fietsen Oost Kreta
Bekijk alle fotos (4 )

Fietsen op Kreta

Kreta, het grootste eiland van Griekenland, biedt fietsliefhebbers een unieke mix van prachtige landschappen en rijke cultuur. Fietsvakanties op Kreta nemen u mee door betoverende olijfgaarden, langs kristalheldere baaien en door charmante dorpjes met witgekalkte huisjes. De eindeloze kustlijn en de imposante bergen zorgen voor gevarieerde routes, geschikt voor zowel ontspannen tochten als uitdagende beklimmingen. Onderweg ontdekt u archeologische schatten en proeft u van de heerlijke Kretenzische keuken. Met het zonnige klimaat en de gastvrije bevolking biedt Kreta een onvergetelijke fietservaring, waar natuurlijke pracht en historische rijkdom samenkomen.

Per fiets over Kreta

Bij alle fietsvakanties kunt u een fiets huren of u neemt uw eigen fiets mee. Tegenwoordig wordt ook veel gebruik gemaakt van elektrische fietsen, zodat de fietswegen door iedereen bedwongen kunnen worden. Deze zijn ook te huur. U verblijft in comfortabele 3- en/of 4-sterrenhotels of pensions, inclusief ontbijt en bagagetransfer. Tevens zijn er bij iedere fietsvakantie extra's, zoals routebeschrijvingen, toeristische informatie, kaarten en streekbeschrijvingen en natuurlijk diverse bezienswaardigheden onderweg, inbegrepen. Ook hebben wij voor de meeste fietsvakantie GPX-bestanden beschikbaar, zo kunt u de route eenvoudig volgen op uw telefoon of fietscomputer.

De voordelen voor uw fietsvakantie bij ADE "Actief door Europa":

  • Specialist in fietsvakanties door heel Europa
  • Inclusief bagagetransfers bij rondreizen
  • Overnachtingen inclusief ontbijt of boek op basis van halfpension
  • Voeg verlengingsnachten toe of pas rustdagen in
  • Deel uw fietsvakanties zelf in!