Fietsen in alle jaargetijden

Fiets door één van de mooiste natuurgebieden van Europa! Bij ADE ¨Actief door Europa¨ kunt u in alle seizoenen genieten van prachtige stuwmeren, glooiende heuvels en een schitterende natuur...

7-daagse fietsvakantie Douro
baai in Kroatie
Spanje - Mallorca - Oostkust

Actief op Mallorca

Beleef Mallorca eens anders en fiets over dit Spaanse eiland met dromerige baaien, ongerepte stranden en authentieke vissersdorpjes. Onder de warme stralen van de zon en de diep de zeelucht inademend fietst u tijdens de 8-daagse fietsvakantie Mallorca over dit heerlijke eiland. Bezoek de pittoreske baai van Cala Santanyi, fiets via kleine vissersdorpjes naar de beroemde natuurlijke brug "Es Pontas" of bewonder het bijna witte zandstrand "Es Trenc", dat wordt beschouwd als het mooiste van Mallorca. Op het treinstation van Palma de Mallorca wacht de stadsgids op u voor een rondleiding door de prachtige oude stad.

Fietsen in Italië, Slovenië en Kroatië!

De 8-daagse fietsvakantie van Triëst naar Pula start in Triëst. Deze plaats is in de Romeinse tijd een succesvolle, drukke maar ook vooral rijke stad geworden. U zult zien waar de Hamburgse haven vroeger heeft gezeten. Na een aantal kilometers fietsen verlaat u Italië en fietst u door Kroatië naar Istrië toe. Eenmaal aangekomen in Istrië zult u de fantastische zonnige eilandjes zien, de Middellandse Zee wordt gekenmerkt door kleine vissersdorpjes, wijngaarden en valleien. Bewonder in de stad Umag, een plaats met een historisch centrum, de overblijfselen van de Romeinse kolonie. Geniet ´s avonds van een sightseeing tour door de middeleeuwse stad, met zijn smalle steegjes en de prachtige stadstoren!

Fietsen in Portugal

Vooral het zuiden van Portugal evenals Madeira en de Azoren zijn bij uitstek fietsbestemmingen die het hele jaar door zeer geliefd zijn. Vooral de Algarve heeft in de wintermaanden weinig regen en de temperatuur kan overdag wel oplopen tot ca. 20 graden. Daarom kunnen wij een fietsvakantie aan de Algarve van harte aanbevelen.

Fietsers Alpe Adria

Waarom boeken bij ADE - Actief door Europa?

  • Specialist in fietsvakanties door heel Europa
  • Fietsvakantie inclusief bagagetransfers bij rondreizen
  • Fietsen te huur, ook E-Bikes
  • Overnachtingen inclusief ontbijt of boek o.b.v. halfpension in hotels
  • Voeg verlengingsnachten toe of pas rustdagen in
  • Reisadvies op maat voor uw fietsvakantie
  • Deel uw fietsreis zelf in!