Sportieve wandelvakanties

Uitdagende wandelvakanties voor de ervaren wandelaar

Houdt u van een uitdaging tijdens uw wandelvakantie en wilt u graag de bergen beklimmen? ADE "Actief door Europa" heeft een aantal routes voor u geselecteerd die meer van uw vragen dan andere wandelvakanties in ons aanbod. Tijdes sportieve wandelvakanties beklimt u bergen of wandelt u op hoogte. Met de uitdagende wandelvakanties kunt u verschillende bergen in Europa gaan ontdekken, zo kunt u een wandelvakanties maken over de Mont Blanc in Frankrijk of het Tatra gebergte in Polen gaan ontdekken. Uiteraard is bij alle wandelvakanties het bagagetransport voor u georganiseerd.

Bekijk hieronder ons aanbod van sportieve wandelvakanties in verschillende berggebieden van Europa, zit uw gewenste vakantie er niet tussen? Neem dan contact op met de wandelspecialisten van ADE, zij helpen u graag verder met het zoeken van uw gewenste uitdagende wandelvakantie.

Wandelvakantie Mont Blanc West uitzicht

Handige informatie

Hoe zit het met verleningsnachten, de reis naar het starthotel en de verschillende niveau's? Lees de handige informatie over wandelvakanties met ADE "Actief door Europa".