Sportieve wandelvakanties

Uitdagende wandelvakanties voor de ervaren wandelaar

Houdt u van een uitdaging tijdens uw wandelvakantie en wilt u graag de bergen beklimmen? ADE "Actief door Europa" heeft een aantal routes voor u geselecteerd die meer van u vragen dan andere wandelvakanties in ons aanbod. Tijdens sportieve wandelvakanties beklimt u bergen of wandelt u op hoogte. Met de uitdagende wandelvakanties kunt u verschillende bergen in Europa gaan ontdekken, zo kunt u een wandelvakanties maken over de Mont Blanc in Frankrijk of het Tatra gebergte in Polen gaan ontdekken. Uiteraard is bij alle wandelvakanties het bagagetransport voor u georganiseerd.

Bekijk hieronder ons aanbod van sportieve wandelvakanties in verschillende berggebieden van Europa, zit uw gewenste vakantie er niet tussen? Neem dan contact op met de wandelspecialisten van ADE, zij helpen u graag verder met het zoeken van uw gewenste uitdagende wandelvakantie.

Lechweg-wandelaar aan de Lech
Uitzicht oostkust Sardinië met wandelaar
Mont Blanc Oost wandelaars onderweg
Wandelvakantie Mont Blanc West uitzicht

Handige informatie

Hoe zit het met verleningsnachten, de reis naar het starthotel en de verschillende niveau's? Lees de handige informatie over wandelvakanties met ADE "Actief door Europa".

Camino de Santiago

Pelgrimroutes naar Santiago de Compostella

Wandel of fiets met ADE naar Santiago de Compostella. Een ware uitdaging, niet omdat de af te leggen etappes moeilijk zijn maar wel vaak lang.

Rheinsteig Rheinblick wandelaar

Nog meer wandelvakanties!

ADE "Actief door Europa" heeft een ruim aanbod aan individuele wandelvakanties en -bestemmingen.
Wilt u weten welke bestemmingen er nog meer zijn?
Klik hier voor een totaal overzicht per land of op de onderstaande button.