Korte wandelvakanties

Zoekt u een korte wandelvakantie in eigen land of wilt u juist uw grenzen verleggen in het buitenland? Voor welke vakantie u ook kiest: bij ADE Actief door Europa heeft u volop keuze uit tientallen individuele wandelvakanties in heel Europa.

Ga heerlijk samen wandelen in Duitsland over de Rheinsteig, bewonder de indrukwekkende stad Trier aan de Moezel of bewandel een route van de Eifelsteig. Of kies voor een wandelroute in Frankrijk, Oostenrijk of Portugal. Of gaat u liever in eigen land wandelen? Ook dat kan in bijvoorbeeld Overijssel!

Nederland het goede leven wandelaars
5-daagse wandelvakantie Wachauer
5-daagse wandelvakantie Rheinsteig

Wandelen langs de D-Daystranden

Tijdens de 5-daagse wandelvakantie D-Day stranden - Arromanches naar Bayeux ondervindt u hoe indrukwekkend en invloedrijk D-Day was. De wandelroute voert u door de aangenaam landelijke omgeving, om verschillende strategische punten op de landingsstranden te bezoeken, zoals de geschutsbatterij van Longues-sur-Mer. Verder komt u langs de indrukwekkende militaire begraafplaatsen van de Amerikanen en de Britten, grote musea en talrijke gedenkmonumenten om te eindigen in Bayeux. In Bayeux kunt u de prachtige kathedraal bezichtigen, de middeleeuwse architectuur en het beroemde tapijt van Bayeux.

Kennismaking met de Rennsteig!

Een van oudste en bekendste lange afstandswandelwegen van Duitsland is de Rennsteig. De 5-daagse wandelvakantie Kennismaking met de Rennsteig leidt u over het begin van de Rennsteig van Hörschel bij Eisenach naar de bekende wintersportplaats Oberhof, waar u een kijkje kunt nemen bij de Rennsteiggarten. Eén van de hoogste bergen die u tijdens de wandelvakantie zult bereiken is de spectaculaire Grote Inselsberg, met als hoogste punt 912 meter!

Schitterend wandelen

De 5-daagse wandelvakantie Wachauer leidt in de voetsporen van het wandelpad Welterbesteig Wachau. Bij de gevarieerde wandelpaden geniet u volop van fantastische uitkijkposten op één van de oudste cultuurlandschappen in Oostenrijk. Langs ruige rotsen en stijle heuvels dwaalt u door de wijngaarden om u reis te vervolgen. Met een bijzonder schoon landschap en gezellige authentieke dorpjes zoals Spitz is dit naast de wijn werkelijkwaar fantastisch. Deze tour is eigenlijk gewoon puur genieten!

D-day strand te Arromanches les Bains

Nog meer korte wandelvakanties in Europa!

Wij hebben zoveel wandelvakanties dat er altijd wel een geschikte vakantie voor u is, ondanks dat deze niet altijd op onze website gepubliceerd staat.
Dus wilt u net even iets anders, korter of langer, of net een ander gebied neem dan contact op met onze wandelvakantiespecialisten voor een wandelvakantie op maat! U kunt ons mailen: [email protected] of bellen 0547 380945!

Rheinsteig met Rheinblick en wandelaar / teks

Nog meer wandelvakanties in Europa!