Reisverhalen

Benieuwd naar de actieve reizen van ADE?

Van de 'mediterrane' Bodensee tot de canyon van de Douro Vallei: onze vakantiegasten vertellen in deze rubriek alles over hun belevenissen.

Lees de mooiste en bijzonderste verhalen in de rubriek VakantieVerhalen!

Douro Vallei Fietsvakantie
Pieterpad van Roermond naar Maastricht
Douro Vallei
Pieterpad van Roermond naar Maastricht

Sfeerverslag Pieterpad - Van Roermond naar Maastricht

In Zuid-Limburg verkende onze redactrice Mathilde de etappe Roermond-Maastricht van het Pieterpad. Ze ontdekte het kerkdorp St. Odiliënberg, wandelde over de Bemelerberg en ging op verkenning in Sittard, Valkenburg en Maastricht.

7-daagse fietsvakantie Neckarradweg

Zwieren langs rivier de Neckar

Vakantiegast Nieske Castelein-Bloemers ging met haar zoon op avontuur in Duitsland. Ze fietste vanuit Tübingen de Neckerradweg, dwars door het Zwarte Woud. ,,Vanaf de Slotruïne heb je een mooi uitzicht over de stad Heidelberg!¨

7-daagse fietsvakantie Douro

Fietsen door de Douro Vallei

Jos Van Bommel ging op avontuur in Portugal. ,,Het leek ons geweldig om langs de canyon te fietsen en de terrasvormige wijngaarden te bekijken", zegt Jos.

Bodensee wijnranken

Schitterende Bodensee

Eind juni stapte Antoinette Tonneijk-Manders op de pedalen voor een avontuurlijke ‘mediterrane’ fietsvakantie. ,,Als kind ging ik al op vakantie naar de Bodensee, ik wilde altijd al een keer terug."

fietsen in het bos

Laat u inspireren

Het team van ADE ''Actief door Europa'' helpt u graag bij het zoeken naar de ideale fietsvakantie die inspeelt op al uw wensen en behoeftes.

Safran fietsend gezin in Franrkijk

Contact

Heeft u een vraag, opmerking of suggestie? Laat het ons weten!