Wandelen met het hele gezin

Tijdens de schoolvakanties kunt u met het hele gezin eropuit gaan voor een actieve vakantie in Nederland of Europa. ADE - Actief door Europa heeft een aantal wandelvakanties geselecteerd die garandeerd geschikt zijn voor het hele gezin. Waar gaan jullie naartoe?

Wandelen in het Erzgebirge c Ingo Hubner
wandelvakantie Asturië
Bospark 't Wolfsven wandelen

Wandelen met het gezin!

Wij hebben in ons aanbod aan wandelvakanties vele die geschikt zijn om met de kinderen te wandelen. Hieronder vindt u alvast een selectie, maar aarzel niet contact op te nemen met onze wandelspecialisten. Zij geven u graag advies voor een geweldige wandelvakantie met het gezin!

Wandelen over de Donausteig!

Wandelen over de Donausteig, dat is wandelen door veelzijdige natuur- en cultuurlandschappen, vergezeld door de glinsterende (helaas niet altijd) blauwe Donau. De Donausteig loopt soms langs de Donau, maar nog vaker over wandelpaden die op de hellingen langs de Donau liggen. Tijdens de 7-daagse wandelvakantie Donausteig worden prachtige natuurgebieden zoals de Schlögener Schlinge, het Rannatal en het Kösslbachtal afgewisseld door culturele hoogtepunten zoals de stad Passau, Engelhartszell en Wilhering.

Wandelen langs de kust van Litouwen!

Omdat u tijdens deze wandelvakantie 3 nachten in Nida verblijft, de populairste vakantiebestemming van Litouwen aan de Koerse Schoorwal, is er ook tijd om te genieten van strand en zee. Of beklim de Grote Duin van Parnidis. Ook voor de kinderen een geweldige belevenis.

Wandelen langs de D-Day stranden

Samen de geschiedenis van Europa beleven, dat beloofd deze wandelvakantie langs de D-Day stranden. Indrukwekkend zijn de vele musea en de talrijke monumenten.

Altmül - Essing

Aanbiedingen Wandel- en fietsvakanties in Europa

ADE Actief door Europa biedt een brede keuze en scherpe prijs aan voor individuele wandel- en fietsvakanties.

Wandelen hond Hunzedal

Nog meer wandelvakanties!

Wij hebben zoveel wandelvakanties dat er altijd wel een geschikte vakantie voor u is, ondanks dat deze niet altijd op onze website gepubliceerd staat.
Dus wilt u net even iets anders, korter of langer, of net een ander gebied neem dan contact op met onze wandelvakantiespecialisten voor een wandelvakantie op maat! U kunt ons mailen: [email protected] of bellen 0547 380945!

Stel aan het wandelen

Waarom boeken bij ADE Actief door Europa?

  • Specialist in wandelvakanties door heel Europa
  • Inclusief bagagetransfers bij rondreizen
  • Overnachtingen inclusief ontbijt of boek o.b.v. halfpension in hotels
  • Voeg verlengingsnachten toe of pas rustdagen in
  • Deel uw wandelvakantie deels zelf in!