Wandelen met het hele gezin

Tijdens de schoolvakanties kunt u met het hele gezin eropuit gaan voor een actieve vakantie in Nederland of Europa. ADE - Actief door Europa heeft een aantal wandelvakanties geselecteerd die garandeerd geschikt zijn voor het hele gezin. Waar gaan jullie naartoe?

Wandelen bij Knaus camping Wingst
7-daagse wandelvakantie Eifelsteig
9 daagse wandelvakantie Harzer-Hexen-Stieg

Wandelen met het gezin!

Wij hebben in ons aanbod aan wandelvakanties vele die geschikt zijn om met de kinderen te wandelen. Hieronder vindt u alvast een selectie, maar aarzel niet contact op te nemen met onze wandelspecialisten. Zij geven u graag advies voor een geweldige wandelvakantie met het gezin! Zo is de 8-daagse wandelvakantie Tatra gebergte en Dunajec perfect voor gezinnen met tieners.

Loop naar de St. Pietersberg

Wat dacht u van een gemoedelijke wandelvakantie van Roermond naar Maastricht? Wandel tijdens de 6-daagse wandelvakantie Pieterpad Roermond-Maastricht over de Bemelerberg, waar u grotten kunt bezoeken om via de Maasvallei weer bij de Maas uit te komen in Maastricht. In deze bruisende stad kunt u even op een terrasje pauze nemen voordat u aan de laatste kilometers van het Pieterpad begint, één van de bekendste Nederlandse langeafstand wandelpaden. De St. Pietersberg vormt het eindpunt van de wandelroute die u door Nederland heeft gevoerd. Op het uitzichtpunt van de St. Pietersberg kunt u genieten van het prachtige uitzicht richting België.

Wandelen over de Donausteig!

Wandelen over de Donausteig, dat is wandelen door veelzijdige natuur- en cultuurlandschappen, vergezeld door de glinsterende (helaas niet altijd) blauwe Donau. De Donausteig loopt soms langs de Donau, maar nog vaker over wandelpaden die op de hellingen langs de Donau liggen. Tijdens de 7-daagse wandelvakantie Donausteig worden prachtige natuurgebieden zoals de Schlögener Schlinge, het Rannatal en het Kösslbachtal afgewisseld door culturele hoogtepunten zoals de stad Passau, Engelhartszell en Wilhering.

7-daagse wandelvakantie Eifelsteig

Aanbiedingen Wandel- en fietsvakanties in Europa

ADE Actief door Europa biedt een brede keuze en scherpe prijs aan voor individuele wandel- en fietsvakanties.

7-daagse wandelvakantie eifelsteig

Nog meer wandelvakanties!

Wij hebben zoveel wandelvakanties dat er altijd wel een geschikte vakantie voor u is, ondanks dat deze niet altijd op onze website gepubliceerd staat.
Dus wilt u net even iets anders, korter of langer, of net een ander gebied neem dan contact op met onze wandelvakantiespecialisten voor een wandelvakantie op maat! U kunt ons mailen: [email protected] of bellen 0547 380945!

koningsee - uitzicht

Waarom boeken bij ADE Actief door Europa?

  • Specialist in wandelvakanties door heel Europa
  • Inclusief bagagetransfers bij rondreizen
  • Overnachtingen inclusief ontbijt of boek o.b.v. halfpension in hotels
  • Voeg verlengingsnachten toe of pas rustdagen in
  • Deel uw wandelvakantie deels zelf in!