Trektochten fietsvakanties

Bent u op zoek naar een uitdagende individuele fietsvakantie?

Alle individuele trektochten van ADE Actief door Europa hebben een verschillend begin- en eindpunt, waardoor u veel van een land ziet. Op een (gehuurde) fiets of e-bike fietst u van de ene overnachtingsplaats naar de andere. Het bagagevervoer van hotel naar hotel wordt bovendien voor u geregeld, waardoor u alleen een dagrugzak mee hoeft te nemen. Dat is pas ontspannen fietsen!

Dolomieten - Venetie - fietsers
Zandvoort
Fietsers in Furadouro Portugal

Fiets door Nederland waterland!

Heerlijk fietsen door Nederland? De 7-daagse fietsvakantie Nieuwe Hollandse Waterlinie laat u kennis maken met het meest ingenieuze verdedigingssysteem van Nederland. De waterlinie, een samenspel van dijken, sluizen, kanalen, forten en bunkers, wordt beschouwd als het grootste rijksmonument in Nederland. Van Abcoude naar Gorinchem laat deze fietsvakantie u kennis maken met waterrijk Nederland.

Van Praag naar Dresden

Praag is prachtig met al haar hoogtepunten, zoals de Praagse Burcht, het Wenceslausplein en de Karelsbrug met zijn unieke, romantische sfeer. In de "Gouden Stad" zijn talrijke bezienswaardigheden waar u van kunt genieten. Bezoekt tijdens de 8-daagse fietsvakantie Praag-Dresden de Praagse burcht met het Koninklijk Paleis, het beroemde Wenceslausplein of neem een duik in het uitgaansleven van Praag, met zijn rijke culturele aanbod. Aan het einde van uw fietsvakantie kunt u in de culturele metropool Dresden de Zwinger, de Semperoper en de Frauenkirche bewonderen.

Fietsen door het romantische Altmühl en langs de populaire Donau!

Zoekt u een sportieve fietsvakantie rondom de Altmühl en de Donau? De Altmühl-Donau-fietsroute is één van de bekendste en meest geliefde van Duitsland. De 8-daagse fietsvakantie Altmühl-Donau Sportief start in het romantische Tauberdal. U fietst over de Donauradweg naar Regensburg, waar u ruim de tijd heeft om deze prachtige stad behorende tot het UNESCO-Werelderfgoed te bezichtigen. Via het historische plaatsje Vilshofen komt u aan in het eindpunt van deze fietsvakantie, de Drie-rivierenstad Passau. Verken de Donau, Inn en Ilz per boot, breng een bezoek aan het Veste Oberhaus en maak een wandeling door het oude centrum van Passau.

Fietsvakantie Trektocht vinden!

U vindt heel eenvoudig alle fietstrektochten in ons programma.

Stap 1:
U gaat naar onze pagina Zoek & Boek op deze website.

Stap 2:
Bij "Vind uw vakantie" kunt u onderaan zoekcriteria aanvinken.
Vink het blokje aan bij trektocht.

En alle actieve trektocht vakanties worden getoond.

Vult u dan ook nog uw verdere wensen in dan vindt u de actieve vakantie die precies bij uw voorkeuren past.

Niet gevonden wat u zocht?
U kunt altijd de specialisten van ADE "Actief door Europa" raadplegen per telefoon, mail of chat.
Zij kunnen u helpen de voor u meest geschikte actieve vakantie te vinden.

Hieronder alvast enkele voorbeelden van onze fietsvakantie trektochten.

8-daagse fietsvakantie Berlijn - Dresden

Standplaats Fietsvakanties

Verblijf de gehele fietsvakantie in 1 hotel!

Bodensee Steckborn Radweg Reisen

Fietsrondreizen

Fietsvakanties waarbij het start- en eindpunt hetzelfde zijn.

10-daagse fietsvakantie Passau - Wenen

Nog meer fietsvakanties in Europa!

Wij hebben zoveel fietsvakanties dat er altijd wel een geschikte vakantie voor u is, ondanks dat deze niet altijd op onze website gepubliceerd staat.
Dus wilt u net even iets anders, korter of langer, of net een ander gebied neem dan contact op met onze fietsvakantiespecialisten voor een fietsvakantie op maat! U kunt ons mailen: [email protected] of bellen 0547 380945!