Fietsvakanties rondreizen

Kies voor één van onze fietsvakanties rondreizen met hetzelfde start- en eindpunt.
Het ideale aan onze fietsrondreizen is dat het eerste en het laatste hotel hetzelfde zijn. Daardoor hoeft u geen terug transfer bij te boeken of te regelen. U arriveert aan het einde van de fietsvakantie weer bij het beginpunt. Uiteraard kunt u uw auto de gehele fietsvakantie bij het starthotel of vlakbij parkeren eventueel tegen betaling. U kunt uw eigen fietsen meenemen of een tourfiets of een e-bike van goede kwaliteit huren. Net als bij onze andere fietsvakanties is het bagegevervoer van hotel naar hotel inclusief, zodat u nergens omkijken naar heeft.

Fiets door heel Europa!

Van Duitsland tot aan Nederland en Frankrijk: geniet van de schitterende natuur en adembenemende uitzichten. Wilt u in het spoor van de Elfstedentocht fietsen? Fiets langs de waterkant in Friesland via de beroemde Elfstedenroute. De regio biedt niet alleen water en weiden, maar in Gaasterland ook bossen en duinen. Al fietsend door de elf steden en de schilderachtige dorpjes ervaart u dat dit deel van Nederland altijd verbonden is geweest met de zee. Bovendien kan deze fietsvakantie verlengd worden met een extra dag in Harlingen of Franeker, waar u een leuk uitstapje kunt maken naar één van de Waddeneilanden als Vlieland of Terschelling.

Beroemde Bodensee

Wilt u in 7 fietsdagen langs de mooiste plekjes van de beroemde Bodensee komen? Tijdens een 9-daagse fietsvakantie Bodensee-Allgäu bezorgen internationale flair, levendig stadsleven en stille natuurlandschappen u een onvergetelijke fietsreis. Fiets langs het ongerepte en prille gedeelte van de Donau, beleef het hoogtepunt van de Rijn met de Rheinfall of neem de afslag door Oberschwaben en de Allgäu. U beleeft een nog ongerept stukje Donau met hoog oprijzende kalksteenrotsen en u fietst slingerend naar Sigmaringen, waar u een rondleiding wacht in het tegenwoordig bewoonde residentieslot: Schloss Sigmaringen. Zoveel afwisseling zult u zelden treffen in een fietsvakantie...

Spectaculaire Mauer-Radweg

Tijdens een 7-daagse fietsvakantie Berlijnse Muur, uitstekend geschikt voor families met kinderen, ontdekt u de bruisense stad Berlijn per fiets of het schitterende landschap rondom deze bijzondere metropool. Van de Muur zijn tegenwoordig nog slechts delen behouden, maar wel compleet zijn nog de oude grenswegen waarover nu de spectaculaire Mauer-Radweg voert. De fietsetappes zijn bewust kort gehouden, zodat u ruim voldoende tijd heeft voor de talrijke bezienswaardigheden langs deze historische route.

Fietsvakantie Rondreizen vinden!

U vindt heel eenvoudig alle fietsrondreizen in ons programma.

Stap 1:
U gaat naar onze pagina Zoek & Boek op deze website.

Stap 2:
Bij "Vind uw vakantie" kunt u onderaan zoekcriteria aanvinken.
Vink het blokje aan bij rondreis.

En alle actieve rondreis vakanties worden getoond.

Vult u dan ook nog uw verdere wensen in, dan vindt u de actieve vakantie die precies bij uw voorkeuren past.

Niet gevonden wat u zocht?
U kunt altijd de fietsspecialisten van ADE "Actief door Europa" raadplegen per telefoon, mail of chat.
Zij kunnen u helpen de voor u meest geschikte actieve fietsvakantie te vinden.

Hieronder alvast enkele voorbeelden van onze individuele fietsvakantie rondreizen.

8-daagse fietsvakantie Berlijn - Dresden

Standplaats fietsvakanties

Wilt u niet steeds uw koffer in- en uitpakken tijdens uw fietsvakantie? Kies dan voor een standplaatsfietsvakantie, hierbij verblijft u uw gehele vakantie in één hotel.

Bodensee - Friedrichshafen

Ziet u uw vakantie er niet tussen staan?

Neem een kijkje tussen al onze fiets- en wandelvakanties!

Wasserburg Bodensee fietsen echtpaar

Contact

Heeft u vragen over een fietsvakantie of zit uw gewenste vakantie er niet tussen? Neem contact op met de medewerkers van ADE, zij helpen u graag met het vinden van uw actieve vakantie!