Favoriete fietsvakanties

Fiets in het spoor van de Elfsteden, bewonder de prachtige Bodensee en verken per fiets de bruisende stad Berlijn... Ontdek de favoriete fietsvakanties van het team van ADE Actief door Europa!

7-daagse fietsvakantie Bodensee Klassieker
Bodensee Konstanz
Leeuwarden

Fietsen langs de Bodensee

De Bodensee is één van de meest geliefde fietsbestemmingen. Veel fietsers komen al jaren aan de oever van het drielandenmeer in het hart van Europa. De verschillende bezienswaardigheden weerspiegelen de culturele veelzijdigheid in het bijzonder de historische conciliestad Konstanz met haar middeleeuwse stadskern, het bloemeneiland Mainau, het eiland Reichenau (UNESCO wereldcultuurerfgoed), de barokke bedevaartskerk Birnau, het unieke Stadtensemble in Weil am Rhein, Lindau, Bregenz, etcetera.

Tijdens de 7-daagse fietsvakantie Bodensee Klassieker fietst u over heerlijke fietspaden in een wondermooi landschap – boomgaarden direct aan het meer, het unieke Alpenpanorama meestal direct aan de oever van het meer.

De beroemde Elfstedentocht per fiets!

Fiets langs de waterkant in Friesland via de beroemde Elfstedenroute. Al fietsend door de schilderachtige dorpjes en natuurlijk de elf steden ervaart u dat dit deel van Nederland altijd verbonden is geweest met de zee. Struin tijdens de 7-daagse fietsvakantie Elfstedenroute door de oude binnenstad van Leeuwarden, bekijk de Nederlandse toren van Pisa, bezoek één van de vele musea of maak een rondvaart door de grachten.

Een echte aanrader is Hindeloopen: dit Elfstedenstadje heeft een uniek karakter en staat bekend om haar stijvolle klederdracht, vele bruggetjes met bijzondere doorkijkjes.

Fietsen camping Roompot Beach Resort

Advies van ADE nodig?

Staat uw ideale fietsvakantie hier niet tussen? Neem dan contact met ons op en dan kijken wij samen met u naar de mogelijkheden om uw ideale fietsvakantie te realiseren.