Bewust op reis

De laatste jaren is reizen steeds toegankelijker geworden. De vakantielanden zijn goed bereikbaar en de accommodaties worden steeds beter. Heerlijk vakantievieren kan zeker goed samengaan mét aandacht voor het milieu: door te reizen per trein of bus. Ga bewust op reis en geniet van een heerlijke fietsvakantie in Europa!

fietsvakanties parijs - londen
Fietsen Berlijnse Muur
Maastricht

Een heerlijke fietsvakantie in Europa

ADE Actief door Europa biedt een brede keuze en scherpe prijs aan voor individuele fietsvakanties. Ga lekker samen heerlijk met de fiets er op uit langs bijvoorbeeld de Maas, de Thames of de Berlijnse Muur!

Volg de Maas!

Tijdens de 6-daagse fietsvakantie Maasroute van Maastricht naar Nijmegen fietst u door het Zuid-Limburgse heuvellandschap via Roermond en Venlo naar Nijmegen. Onderweg steekt u de Maas meerdere keren over met een pontje en fiets u door het mooie Maasheggenlandschap.

Verken Zeeland per fiets

Beleef uniek Zeeland tijdens een fietsvakantie over de verschillende eilanden. U fiets door polders, duinen en heeft bijna altijd water aan uw zijde. Neem een pauze langs een van de vele stranden of in de leuke oud-Hollandse dorpjes zoals Zierikzee en Bruinisse. Tijdens de 6-daagse fietsvakantie Zeeland en de Deltawerken maakt u kennis met de Nederlandse Deltawerken. Fiets langs de bijzondere constructies van dammen, dijken en sluizen die zorgen voor bescherming van Zeeland en de rest van Nederland!

Individuele fietsvakanties

Voor individuele fietswandelvakanties in Europa is ADE "Actief door Europa" dé vakantiespecialist in Nederland. Ons kantoor is gesitueerd in Markelo in het mooie Twentse landschap. Voor de mooiste individuele fietsvakanties naar Duitsland, Italië, Frankrijk, Nederland of Portugal bent u bij ADE aan het juiste adres. Het ADE team is dagelijks per telefoon, e-mail of social media bereikbaar voor alle fietsvakantievragen.

ADE Actief door Europa is de vakantiespecialist voor een actieve vakantie in Europa per fiets.

9-daagse fietsvakantie Parijs naar Londen

Waarom ADE "Actief door Europa?"

  • Specialist in fiets- en wandelvakanties door heel Europa
  • Goede prijs-/kwaliteitsverhouding per fiets- en wandelvakantie
  • 5% groepskorting op de basis reissom vanaf 3 volwassenen
  • Inclusief bagagetransfers bij rondreizen
  • Toerfietsen te huur, ook elektrische fietsen bij de fietsvakanties
  • Overnachtingen inclusief ontbijt of boek op basis van halfpension
  • Voeg verlengingsnachten toe of pas rustdagen in
  • Zelf indelen van uw fiets- en/of wandelreis naar uw eigen wensen!
  • Per telefoon, email of chat bereikbaar voor vragen en advies.

Bekijk alle fietsvakanties en alle wandelvakanties uit ons programma. Staat uw gewenste reis of regio niet ons programma? Informeer bij onze fietsspecialisten telefonisch, per email of per chat naar alle extra mogelijkheden.