Wandelvakanties in Oostenrijk

Beleef wandelland Oostenrijk met ADE "Actief door Europa"!

Imposante bergen, fonkelende meren, charmante bergdorpen: Oostenrijk is een veelzijdig vakantieland met cultureel erfgoed en schitterend natuurschoon...

Boek nu snel uw individuele wandelvakanties met ADE!

St Wolfgang wandel Salzk en Aussee
Lechweg wegwijzer
Kaprun Salzbugerland Oostenrijk
Bekijk alle fotos (4 )

Wandelen in Oostenrijk

Van avontuurlijk tot relaxed, elke wandelliefhebber vindt in Oostenrijk volop wandelmogelijkheden. Wandel in de Salzkammergut, in Südtirol, langs de Jakobsweg of langs de Salzburger Seenland! Ontdek al wandelend het prachtige natuurschoon en de toeristische highlights van schitterende plaatsen als Altaussee, Brixen of Ritten, een prachtig dorpje boven de Eisack vallei met een adembenemend uitzicht over de Dolomieten en de Schlern.

In het zuiden van de Alpen en de schaduw van de Dolomieten wandelt u door een van de mooiste stukjes van Zuid-Tirol. U zult van de cultuur proeven door de prachtige kastelen, huizen en plekken die u helemaal meenemen in het echte landschap en leven van Tirol... Wat dacht u van The Osterhorn, een groene alpine regio met eindeloze hooglandweiden, tal van houten alpinehutten en idyllische bosgebieden. Ontdek groene hooglandweiden, geïsoleerde paden, diepe geulen met luidruchtige rivieren, idyllische bosgebieden en tal van houten alpinehutten. En dat is er natuurlijk het Ausseerland, dat omgeven is door prachtige bergen. Tauplitzalm is één van de mooiste hoogvlaktes van Europa, die een 6-meren wandeling biedt. Deze wandeling is een hele bijzondere ervaring op een van de mooiste toppen van de zogenaamde "Dode Bergen".

Laat u betoveren door Oostenrijk tijdens een avontuurlijke wandelvakantie met ADE "Actief door Europa!¨