Korte fietsvakanties

Zoekt u een korte fietsvakantie in eigen land of wilt u juist uw grenzen verleggen in het buitenland? Voor welke vakantie u ook kiest: bij ADE Actief door Europa heeft u volop keuze uit tientallen fietsvakanties in heel Europa. Ga heerlijk samen fietsen in Duitsland langs bijvoorbeeld de Bodensee of fiets de populaire route Passau-Wenen. Of kies voor een fietsroute in Frankrijk of Italië. Of gaat u liever in eigen land fietsen? Ook dat kan in Friesland, Drenthe, Overijssel of rondom het IJsselmeer!

Utah Beach Normandie
5-daagse fietsvakantie Bentheim - Twente
Hindeloopen

De beroemde Elfstedentocht per fiets!

Kies voor deze sportieve 4-daagse fietsvakantie Elfstedenroute en fiets in slechts 3 etappes langs de Elfsteden. Al fietsend door de schilderachtige dorpjes en natuurlijk de 11 steden ervaart u dat dit deel van Nederland altijd verbonden is geweest met de zee. Struin door de oude binnenstad van Leeuwarden, bekijk de Nederlandse toren van Pisa, bezoek één van de vele musea of maak een rondvaart door de grachten. Een echte aanrader is Hindeloopen: dit Elfstedenstadje heeft een uniek karakter en staat bekend om haar stijvolle klederdracht, vele bruggetjes met bijzondere doorkijkjes.

Van Trier naar Koblenz

Elk van de rivierdalen in de 5-daagse fietstour Trier-Koblenz heeft zijn eigen charme. De Moezel imponeert met veelal als wijngaard aangelegde steile hellingen, uitdagende burchten en romantische wijndorpen. Eén van de hoogtepunten is het bezoek aan Saarburg, met zijn middeleeuwse ambiance, zijn waterval en de molens midden in de Altstad. In Trier kunt prachtige bouwwerken uit de Romeinse tijd bewonderen, zoals de Porta Nigra, het Amphitheater, de Romeinse Brug of de Romeinse Thermen.

4-daagse fietsvakantie Cochem aan de Moezel

Nog meer korte fietsvakanties in Europa!

Wij hebben zoveel fietsvakanties dat er altijd wel een geschikte vakantie voor u is, ondanks dat deze niet altijd op onze website gepubliceerd staat.
Dus wilt u net even iets anders, korter of langer, of net een ander gebied neem dan contact op met onze fietsvakantiespecialisten voor een fietsvakantie op maat! U kunt ons mailen: [email protected] of bellen 0547 380945!