Fietsvakanties voor beginners

Wilt u uw grenzen verleggen? Geniet van een actieve fietsvakantie in Europa en ontdek authentieke plaatsen zoals Giethoorn en Lindau! Fiets langs gouden korenvelden, door groene bossen en ontdek de prachtige flora en fauna. Stap op de pedalen en plan uw eerste fietsvakantie bij ADE Actief door Europa!

8-daagse fietsvakantie Bodensee Klassieker
5-daagse fietsvakantie Bentheim - Twente
Nederland Giethoorn met de boot

Geniet van rust en ruimte in het Twentse landschap!

Ontdek het mooie Twentse landschap, loop door gezellige dorpjes en bruisende steden, geniet van een diner in een goed restaurant of bezoek een museum. Tijdens de 5-daagse fietsvakantie Hof van Twente bezoekt u onder andere het kunstzinnige Diepenheim, winkelstad Rijssen en Natuurpark de Sallandse Heuvelrug. Twente biedt voor ieder wat moois!

Ontdek de Weerribben-Wieden

Het grootste aaneengesloten laagveenmoerasgebied van Noordwest-Europa zijn de Weerribben-Wieden. Het schitterende landschap wordt getypeerd door een doolhof aan sloten, meren, weilanden en moerasbossen. Ga "punteren" in Giethoorn, het Venetië van het noorden, of neem een fluisterboot of kano. Geniet tijdens 5-daagse fietsvakantie Weerribben-Wieden van de prachtige flora en fauna en de rust in dit prachtige stukje Nederland!

Ontdek de Bodensee vanaf uw hotel!

Voor fietsliefhebbers die graag vanaf één plek de Bodensee willen ontdekken is de 6-daagse fietsvakantie Bodensee Standplaats de perfecte fietsvakantie. U overnacht in uw hotel in Konstanz en van daaruit ontdekt u de Bodensee van oever tot oever. Ook kunt u vanaf de bedevaartskerk Birnau genieten van een prachtig uitzicht op het Bodenmeer of bewondert u het kasteel van de voormalige kloosterorde, een indrukwekkend voorbeeld van Zuid-Duitse barok. En nog een voordeel: diverse boottochten en entrees zijn inclusief!

10-daagse fietsvakantie Passau - Wenen

Nog meer fietsvakanties in Europa!

Wij hebben zoveel fietsvakanties dat er altijd wel een geschikte vakantie voor u is, ondanks dat deze niet altijd op onze website gepubliceerd staat.
Dus wilt u net even iets anders, korter of langer, of net een ander gebied neem dan contact op met onze fietsvakantiespecialisten voor een fietsvakantie op maat! U kunt ons mailen: [email protected] of bellen 0547 380945!