Fietsvakanties in het Weserbergland

Het Weserbergland met zijn prachtige kastelen en burchten is het beste tijdens een fietsvakantie te verkennen. Hier loopt één van de meest geliefde fietsroutes van Duitsland, de Weserradweg. Over verschillende fietsroutes ontdekt u dit fantastische gebied, bestaande uit glooiende heuvels, de machtige rivier de Weser, kastelen en burchten, historische steden en natuurparken, zoals Natuurpark Münden. Een gebied waar sprookjes werkelijkheid worden.

Tijdens een fietsvakantie door het Weserbergland en over de Weserradweg zult u starten in Hannoversch Münden, hier kunt al de eerste vakwerkhuizen bewonderen. Daarnaast is het de plek waar de rivieren Werra en Fulda samenkomen. Vervolgens volgt u de Weser en passeert u bosgebieden, leuke dorpjes en middeleeuwse vakwerksteden zoals Hamelen, bekend van de Rattenvanger van Hamelen. Uw fietsvakantie eindigt in Bremen of Cuxhaven.

Laat u tijdens een fietsvakantie door het Weserbergland en over de Weserradweg verassen door de prachtige natuur en culturele steden!

Hamelen Weserbergland
8-daagse fietsvakantie Weserradweg
8-daagse fietsvakantie Weserradweg
Bekijk alle fotos (4 )