De populairste fietsroutes van België

Uitgestrekte bossen en zandstranden, diepe rivierdalen en bruisend Antwerpen, Brugge en Brussel?

In België kunt u heerlijk fietsen en genieten van gastvrijheid en gezelligheid. Ontdek de Belgische kust per fiets, verken de Belgische Ardennen of stap op de pedalen om Vlaanderen of Wallonië per fiets te ontdekken!

terrasje pakken in België
Fietsen in België
Brugge

Trappistenroute, fietsen door Brabant en Vlaanderen

Tijdens de 7-daagse fietsvakantie Trappistenroute bezoekt u 4 van de 5 Trappistenkloosters, gelegen in België en Nederland. Deze vlakke route voert u naar bruisende steden als Antwerpen, Breda en Tilburg. Bent u geen bierliefhebber? Ook dan is deze fietsvakantie een prachtige manier om kennis te maken met de Trappistenkloosters. De laatste etappe tijdens deze fietsvakantie gaat over het Bels Lijntje, een spoorlijn dat meer dan 150 jaar oud is en in de jaren negentig is omgebouwd tot fietspad. Daarnaast passeert u Baarle, één van de meest merkwaardige dorpen ter wereld! Bezoek het dorp en probeer de grens te vinden tussen het Nederlandse Baarle Nassau en het Belgische Baarle Hertog.

Vlaamse Meesters

Volg de Vlaamse meesters langs de mooiste steden van België! Tijdens de 8-daagse fietsvakantie Vlaamse meesters fietst u naar schitterende steden door prachtige regio’s met idyllische namen zoals Vlaams-Brabant, Meetjesland, Waasland en de Leiestreek alsmede rivieren als de Zenne, de Nete en natuurlijk de Schelde! Al snel na uw vertrek fietst u door een afwisselend landschap van bomen, water en uitgestrekte akkers richting de Europese hoofstad Brussel. Neem de tijd om de indrukwekkende stad Brugge te bezichtigen. Deze prachtige stad is rijk aan middeleeuwse straatjes, mooie bezienswaardigheden en historische gebouwen als het Belfort Brugge!

Per fiets door België

Bij alle fietsvakanties kunt u een fiets huren of u neemt uw eigen fiets mee. Tegenwoordig wordt ook veel gebruik gemaakt van elektrische fietsen, zodat de fietswegen door iedereen bedwongen kunnen worden. Deze zijn ook te huur. U verblijft in comfortabele 3- en/of 4-sterrenhotels of pensions, inclusief ontbijt en bagagetransfer. Tevens zijn er bij iedere fietsvakantie extra's, zoals routebeschrijvingen, toeristische informatie, kaarten en streekbeschrijvingen en natuurlijk diverse bezienswaardigheden onderweg.

België-Brugge

De voordelen voor uw fietsvakantie bij ADE "Actief door Europa":

  • Specialist in fietsvakanties door heel Europa
  • Inclusief bagagetransfers bij rondreizen
  • Overnachtingen inclusief ontbijt of boek op basis van halfpension
  • Voeg verlengingsnachten toe of pas rustdagen in
  • Deel uw fietsvakanties zelf in!
8-daagse fietsvakantie drauradweg

Fietsvakanties op thema zoeken!

Nieuwpoort Belgie

Inspiratie van onze ADE specialisten

Diverse prachtige fietsvakanties

Laat u inspireren door de tips van de ADE fietsspecialisten!