Fietsvakanties met de e-bike

Heerlijk ontspannen fietsen in Europa? Wat is er comfortabeler dan een e-bike. U kunt uw eigen vertrouwde e-bike meenemen of u huurt ter plaatse een e-bike.

Een e-bike is bijna bij alle fietsvakanties van ADE ¨Actief door Europa¨ te huur. Dus volop keuze. En ook de hotels onderweg zijn voorzien van oplaadpunten, zodat u 's avonds uw e-bike weer kunt opladen voor de volgende trip.

Fiets met een e-bike langs stille meren en bruisende rivieren of maak een uitdagende fietsreis door het Voor-Alpenland!

Dolomieten - Venetie - fietsers
Zeeland - Deltawerken
fietsers

Fietsvakantie met ADE

Tijdens veel fietsvakanties van ADE ¨Actief door Europa¨ kunt op een e-bike, een elektrische fiets, door uitgestrekte polders en bossen, langs de kustlijn of door het heuvellandschap toeren. Uw fiets is uitgerust met een accu en een aandrijfsysteem, waarmee fietsen nog aangenamer wordt. Bovendien kunt u zelf bepalen in welke mate u een duwtje in de rug wilt, want u bedient de e-bike heel eenvoudig vanaf het stuur. Hiermee kiest u het niveau van de gewenste ondersteuning en kunt u op een schermpje aflezen wat uw snelheid is. Natuurlijk kunt u ook het systeem uitschakelen, waardoor u op volle kracht zelf kunt trappen. Dankzij deze e-bike wordt fietsen nog plezieriger en is heuvelop trappen ineens weer plezierig!

Fietstips van ADE

Omdat de motor van een e-bike stroom verbruikt via de accu, is het raadzaam om de accu regelmatig op te laden. Omdat u op een hoger(re) snelheid fietst, is het verstandig om extra waakzaam te zijn in het verkeer. Voor een veilige fietsvakantie raden wij u aan om uw snelheid in de gaten te houden, voor vertrek het op- en afstappen te oefenen en kuilen, grind, glas, modder en stenen zoveel mogelijk te vermijden. En voor extra zekerheid: draag een fietshelm!

Verken Zeeland per fiets

Beleef uniek Zeeland tijdens een fietsvakantie over de verschillende eilanden. Tijdens de 6-daagse fietsvakantie Zeeland en de Deltawerken fietst u door polders, duinen en heeft bijna altijd water aan uw zijde. Fiets tussen Burgh-Haamstede en Brielle langs de beroemde Deltawerken. Verken ook Zierikzee, de historische stad aan de zeearm van de Oosterschelde. Volg in de stad de middeleeuwse straatjes en neem een kijkje in de jachthaven!

De klassieke Donauradweg Passau-Wenen

Beleef een fietsvakantie langs de blauwe Donau zoals ooit de Romeinen, later de fabelachtige Nibelungen of de machtige koningen en keizers van Europa dat deden. Tijdens de 8-daagse fietsvakantie Passau-Wenen zult de schoonheid en de historische betekenis ontdekken van deze duizend jaar oude militaire handelsroute. Begin uw fietsreis in de "Drie rivieren stad" Passau en fiets door de verschillende dorpen in Ober- en Niederoostenrijk tot aan de Doanumetropool Wenen. Wandel in deze schitterende stad over Wenen's Parade-Inkoopstraat, de Mariahilfer Strasse, bezoek de Stephansdom of bezichtig de belangrijkste bezienswaardigheden met een tocht in één van de beroemde Fiaker.

Fietsen over de Werra-Radweg!

Bloembollen, zoudwinning en culturele hoogtepunten staan centraal tijdens de 7-daagse fietsvakantie Werra- Radweg. Op uw weg naar de Drie-Rivieren-Stad Hannoversch Münden, waar de Werra zich met de Fulda en Weser verenigd, doorkruist u pittoreske vakwerkjuwelen, kuuroorden, residentie- en beroemde cultuursteden. In de Lutherstad Eisenach kunt u de beroemde Wartburg bewonderen en de toeristische highlights van de stad ontdekken: van het Bachhaus tot het Lutherhaus!

Rugen - Duitsland - fietsers

Waarom op vakantie met ADE "Actief door Europa?"

  • Specialist in fiets- en wandelvakanties door heel Europa
  • Goede prijs-/kwaliteitsverhouding per fiets- en wandelvakantie
  • 5% groepskorting op de basis reissom vanaf 3 volwassenen
  • Inclusief bagagetransfers bij rondreizen
  • Toerfietsen te huur, ook elektrische fietsen bij de fietsvakanties
  • Overnachtingen inclusief ontbijt of boek op basis van halfpension
  • Voeg verlengingsnachten toe of pas rustdagen in
  • Zelf indelen van uw fiets- en/of wandelreis naar uw eigen wensen!
  • Per telefoon, email of chat bereikbaar voor vragen en advies.

Bekijk alle fietsvakanties en alle wandelvakanties uit ons programma. Staat uw gewenste reis of regio niet ons programma? Informeer bij onze fietsspecialisten telefonisch, per email of per chat naar alle extra mogelijkheden.