Grensoverschrijdend fietsen

Wilt u een avontuurlijke fietsvakantie beleven in Europa? Verleg uw grenzen en ga voor een grensoverschrijdende vakantie! Ontdek bruisende metropolen als Parijs, Londen en Berlijn, fiets over de bekende Ebelradweg of ga in Groot-Brittannië landinwaarts door de glooiende heuvels van Devil's Dyke.

fietsvakanties parijs - londen
Vennbahn klaprozen
Vennbahn samen langs de spoorlijn

Fietsvakantie door 2 landen

Wilt u een unieke fietsvakantie door twee landen? Ontdek de wereldsteden Parijs en Londen! Bezoek in de charmante hoofdstad van Frankrijk de Eiffeltoren, de Notre Dame en de Arc de Triomphe en geniet in Engeland van steile kliffen, schilderachtige bossen en fascinerende gebouwen als Buckingham en Westminster Palace.

Metropolen Praag en Dresden

Tussen de metropolen Praag en Dresden fietst u op schilderachtige fietsroutes langs de Moldau en de Elbe, bezoekt u kleine, prachtig gerestaureerde stadjes en dorpjes en passeert u romantische rivierlandschappen. In de "Gouden Stad" Praag zijn talrijke bezienswaardigheden waar u van kunt genieten, zoals de Praagse burcht met het Koninklijk Paleis, het beroemde Wenceslausplein of ontdek het uitgaansleven, met zijn rijke culturele aanbod.

Fiets door vijf landen!

Wilt u door vijf landen fietsen? De populaire fietsroute 5 landen Vennbahn brengt u in totaal door vijf landen: Nederland, België, Frankrijk, Duitsland en Luxemburg. Geniet van de schone natuur, de pittoreske dorpen en de historische bezienswaardigheden zoals het stadje Bastogne, bekend van het Ardennenoffensief, ¨De Vurige Stede¨ Luik en Aken met haar Dom en het gotische stadhuis.

8-daagse fietsvakantie Passau - Wenen

Nog meer fietsvakanties in Europa!

Wij hebben zoveel fietsvakanties dat er altijd wel een geschikte vakantie voor u is, ondanks dat deze niet altijd op onze website gepubliceerd staat.
Dus wilt u net even iets anders, korter of langer, of net een ander gebied neem dan contact op met onze fietsvakantiespecialisten voor een fietsvakantie op maat! U kunt ons mailen: [email protected] of bellen 0547 380945!