Fietsvakanties in Seeland!

Seeland is het grootste eiland van Denemarken en wordt via bruggen verbonden met andere regio’s in Denemarken. Tijdens een fietsvakantie in Seeland kunt u onder andere de hoofdstad Kopenhagen verkennen, of de gezellige stad Roskilde. Maar ook prachtige kastelen en de vlakte en uitgestrektheid van de natuur zijn onderdeel van uw fietsreis.

Kopenhagen Denemarken
Denemarken
Kopenhagen Denemarken
Bekijk alle fotos (4 )

Op de fiets door Seeland

Seeland, Denemarken, nodigt fietsliefhebbers uit voor een betoverende verkenningstocht. Met een netwerk van goed gemarkeerde fietspaden langs kustlijnen, door schilderachtige dorpjes en weelderige landschappen, biedt het eiland een idyllische omgeving voor een fietsvakantie. Onderweg ontdekt u historische kastelen, kleurrijke bloemenvelden en geniet u van de frisse zeelucht. Seeland is doordrenkt met Deense charme en cultuur, en de lokale bevolking verwelkomt fietsers met gastvrijheid. Met ADE kunt u ook dé fietsstad Kopenhagen verkennen. Vanuit uw hotel in Kopenhagen maakt u prachtige rondritten over het eiland.

Bij alle fietsvakanties kunt u een fiets huren of u neemt uw eigen fiets mee. Tegenwoordig wordt ook veel gebruik gemaakt van elektrische fietsen, zodat de fietswegen door iedereen bedwongen kunnen worden. Deze zijn ook te huur. U verblijft in comfortabele 3- en/of 4-sterrenhotels of pensions, inclusief ontbijt en bagagetransfer. Tevens zijn er bij iedere fietsvakantie extra's, zoals routebeschrijvingen, toeristische informatie, kaarten en streekbeschrijvingen en natuurlijk diverse bezienswaardigheden onderweg, inbegrepen. Ook hebben wij voor de meeste fietsvakantie GPX-bestanden beschikbaar, zo kunt u de route eenvoudig volgen op uw telefoon of fietscomputer.

De voordelen voor uw fietsvakantie bij ADE "Actief door Europa":

  • Specialist in fietsvakanties door heel Europa
  • Inclusief bagagetransfers bij rondreizen
  • Overnachtingen inclusief ontbijt of boek op basis van halfpension
  • Voeg verlengingsnachten toe of pas rustdagen in
  • Deel uw fietsvakanties zelf in!