De mooiste fietsroutes van Europa

Fiets in Oostenrijk over de Alpe Adria Radweg, bewonder de schitterende Loirestreek over de “La Loire à Vélo” of volg het spoor van de beroemde Elfstedentocht! Van het Kattegat tot aan de Middellandse Zee en van Ierland tot Griekenland: met ADE ¨Actief door Europa¨ ontdekt u de mooiste fietsroutes van Europa!

Dokkum
Loire à Vélo kasteel bloementuin
Omgeving  Alpe Adria

De beroemde Elfstedentocht per fiets!

Fiets langs de waterkant in Friesland via de beroemde Elfstedenroute. Tijdens de 7-daagse fietsvakantie Elfstedenroute waant u zich in het buitenland, terwijl u gewoon in Nederland bent. De Friezen zijn fier en heten u van harte welkom in Fryslân! Dit zult u zien en ervaren wanneer u er per fiets op uit trekt. De regio biedt niet alleen water en weiden , maar in het schitterende Gaasterland ook bossen en duinen. Al fietsend door de schilderachtige dorpjes en natuurlijk de elf steden ervaart u dat dit deel van Nederland altijd verbonden is geweest met de zee. Onderweg ontdekt u de historische binnenstad van Leeuwarden, met tal van bezienswaardigheden zoals de grachten en wallen, de oude gevelwanden, straten en pleinen.

Ontdekkingstour Alpe-Adria!

Tijdens de 10-daagse fietsvakantie Alpe-Adria fietst u van Salzburg naar Grado. Deze fantastische fietsroute is ca. 430 kilometer lang en voert door het heuvelachtige Alpengebied van Oostenrijk richting Italië. Geniet onderweg van de ruige bergtoppen, mooie watervallen, gezellige dorpjes met smalle steegjes en de prachtige oude stad Villach. Uw fietsroute start in Salzburg, de geboortestad van Mozart met een prachtige, barokke binnenstad. Halverwege arriveert u in Villach en deze mooie plaats wordt omgeven door de Alpen en rondom de stad zijn verschillende meren te vinden. Het eindpunt van deze fietsvakantie is de badplaats Grado. Na een fietsvakantie van ca. 430 kilometer kunt u hier heerlijk bijkomen en genieten van het mooie strand...

Hadrian's Cycleway Skedaddle Engeland brug

De Pelgrimsroutes in Europa

Wandel of fiets met ADE over de pelgrimsroutes in Europa!

Franse Alpen

Inspiratie van onze ADE specialisten

Diverse prachtige fietsvakanties

Laat u inspireren door de tips van de ADE fietsspecialisten!

Fietsers Alpe Adria

Waarom boeken bij ADE - Actief door Europa?

  • Specialist in fietsvakanties door heel Europa
  • Fietsvakantie inclusief bagagetransfers bij rondreizen
  • Fietsen te huur, ook E-Bikes
  • Overnachtingen inclusief ontbijt of boek o.b.v. halfpension in hotels
  • Voeg verlengingsnachten toe of pas rustdagen in
  • Reisadvies op maat voor uw fietsvakantie
  • Deel uw fietsreis zelf in!