Grensoverschrijdend wandelen

Wilt u een avontuurlijke wandelvakantie beleven in Europa? Verleg uw grenzen en ga voor een grensoverschrijdende vakantie!

Wandel door Zwitserland, Italië en Frankrijk de Mont Blanc ronde of loop op de Frans-Spaanse grens! Of ontdek wandelend de historische havenstad Triëst in Italië, waarna u verder wandelt naar Slovenië en Istrië in Kroatië...

Rovinj Istrië
Polen wandelen Tatra gebergte
Kapel van Saint King Polen

Mont Blanc ronde

De plaatsen die u langs het oostelijke gedeelte van het Mont Blanc massief passeert, klinken als het beste van wat de alpenwereld u heeft te bieden zoals Aosta, Val Ferret en Courmayeur. Machtige gletsjers schitteren in de zon. Stille bergmeren worden omzoomd door met bloemen begroeide alpenweiden. U begrijpt waarom de Alpen zo’n buitengewone aantrekkingskracht heeft op wandelaars als u de Tour de Mont Blanc Oost gewandeld heeft. Of kies voor het hele rondje om de Mont Blanc.Mooier als hier kan een wandelvakantie niet worden!

Italië, Slovenië & Kroatië

Het startpunt van deze wandelvakantie is Triëst, de voormalige havenstad van Habsburg, aan de voet van de Karst. Ten tijde van het Romeinse rijk ontwikkelde Triëst zich van een relatief kleine, onbeduidende stad tot een actieve en rijke Italiaanse havenstad. Na een paar kilometer verlaat u Italië en wandelt u naar Slovenië en Istrië in Kroatië. Dit zonnige schiereiland in de Middellandse Zee wordt vooral gekenmerkt door pittoreske kleine vissersdorpjes, kleine stadjes op de Karst heuvels en prachtige wijngaarden en valleien. Laat u verrassen door de charme van de contrasterende landschappen en de vele kleuren van Istrië.

Frankrijk en Spanje

Wandel het eerste deel van de Camino Frances en wandel dwars door de Pyreneeën naar Spanje op weg naar het beroemde Santiago de Compostella.

Portugal en Spanje

Wist u dat u ook vanuit Portugal naar Santiago de Compostella in Spanje kunt lopen? Dit wordt wel de Portugese weg genoemd oftewel de Caminho Portugues.

Polen wandelen Tatra gebergte

Nog meer wandelvakanties in Europa!

Wij hebben zoveel wandelvakanties dat er altijd wel een geschikte vakantie voor u is, ondanks dat deze niet altijd op onze website gepubliceerd staat.
Dus wilt u net even iets anders, korter of langer, of net een ander gebied neem dan contact op met onze wandelvakantiespecialisten voor een wandelvakantie op maat! U kunt ons mailen: [email protected] of bellen 0547 380945!