7-daagse wandelvakantie Kust van Usedom

Oostzee, Duitsland

  • Hanzestad Wolgast
  • Toerische boulevard van Kaiserbäder
  • Indrukwekkende witte stranden
  • Historisch Technisch Museum
Usedom Wustrow
Usedom
Usedom
Usedom
Usedom Zinnowitz
Kust Usedom
Bekijk alle fotos (6 )

Wandel langs de kust van Usedom

Wandeling over de kusten en stranden van het eiland Usedom. De keizerlijke baden en fantastische kliffen staan te wachten om bewonderd te worden door u. De op het eiland liggende binnenmeren (zoetwatermeren) zoals Schmollensee, Gothensee of Wolgastsee is werkelijkwaar genieten van de schoonheid. Met de kilometerslange stranden kunt u uren genieten van de zee.

Niveau van de tour:
De routes verschillen van 14 tot 25 km per dag. Niveau: vlak tot licht heuvelachtig, hoogteverschillen tot ca. 150 meter. Totale afstand van de tour is ongeveer 75 km.

Dag 1: Individuele aankomst Wolgast

Aankomst in de oude hanzestad Wolgast, deze stad was ooit de residentie van de Hertogen van Pommeren. U overnacht in Wolgast.

Dag 2: Wolgast - Karlshagen

Afstand ca. 18 km

Op rustige wegen reis je langs de Peene te Peenemünde. Er is de mogelijkheid het Historisch Technisch Museum te kunnen bezoeken. U steekt het eiland over naar het strand en loopt naar Karlshagen. Overnachting in Karlshagen.

Dag 3: Karlshagen - Zinnowitz

Afstand ca. 10 km

Vandaag wandelt u door de duinen, bossen en over het strand naar Zinnowitz. U kunt een boottocht maken bij Port Royal Bootsverleih of in de avond lekker genieten in één van de meerdere cocktailbars. Ook kunt een een bezoek brengen en de prachtige tuinen van Rosenhof.

Dag 4: Rustdag Zinnowitz

Vandaag heeft u een rustdag in Zinnowitz. Geniet van de frisse zeelucht door een wandeling te maken over het grote vakantiecomplex. Ontdek de fantastische groene natuur en geniet van de enige rust op dit eiland.

Dag 5: Zinnowitz - Kaiserbäder (Bansin/Heringsdorf/Ahlbeck)

Afstand ca. 25 km

Vandaag bereikt u het beroemde Usedom Kaiserbäder. De kilometerslange boulevard is erg indrukwekkend en tevens heeft u een prachtige blik op de zee. Het touristische Kaiserbäder bestaat uit de 3 plaatsen: Ahlbeck, Heringsdorf en Bansin. Met de 70 meter brede witte zandstranden is dit één van de mooiste plekken op het schilderachtige eiland Usedom.

Dag 6: Rondwandeling Kaiserbäder

Afstand ca. 18 km

De Kaiserbäder staat bekend om de mooie architectuur van de villa's en hotels die zijn omgeven door mooie ruime tuinen. Bij de Gothen- en Schmollensee dwaalte u door de stilte van de fantastische natuur. U kunt hier uw laatste avond romantisch in een restaurant doorbrengen of de avond afsluiten met een avondtuurlijke wandeling, de volgende dag vertrekt u naar huis.

Dag 7: Individueel vertrek

De laatste dag is aangebroken en u vertrekt vandaag naar huis. Het is natuurlijk ook mogelijk uw vakantie te verlengen.

Bij te boeken extra's

Meer weten over de 7-daagse wandelvakantie Kust van Usedom?
Deze website maakt gebruik van reCAPTCHA
en de Google Privacy Policy en Terms of Service gelden.