9-daagse fietsvakantie Aare-Radweg

Fietsvakanties langs de Aare

In deze streek komt de veelzijdigheid van Zwitserland tot zijn recht. Van het authentieke Bern tot aan het prachtige natuurpark Gantrisch. Waar vroeger wijn werd geproduceerd vindt u vandaag de dag ruimte voor concerten, cabaret, theather en waardevolle collecties van inheemse wooncultuur. Grote bosgebieden en idyllische dorpen worden onderbroken door diepe canyons. De Aare is de langste puur Zwitserse rivier en ontspringt aan de Oberaargletsjer in de oostelijke Berner Alpen, doorstroomt het Brienzer- en Thunermeer, loopt langs de bondsstad Bern, wordt in het Bielermeer geleid, volgt de zuidvoet van de Jura en mondt bij Koblenz in Noordwest-Zwitserland in de Rijn.

Vind uw vakantie
Kies uw aankomstdatum
Verblijfsduur
Bestemming
Bekijk alle resultaten
6-daagse fietsvakantie Wilde Alpenrijn
6-daagse fietsvakantie Wilde Alpenrijn
6-daagse fietsvakantie Wilde Alpenrijn
Bekijk alle fotos (4)
9-daagse fietsvakantie Aare-Radweg

Fietsvakantie 9-daagse fietsvakantie Aare-Radweg

  • Indrukwekkende Rheinfall
  • Betoverende dorpen
  • Spectaculaire uitzichten
  • Inclusief boottochten
9-daagse fietsvakantie Aare-Radweg

6-daagse fietsvakantie Langs de Aare

  • Deze 6-daagse fietsvakantie langs de Aare gaat van Meiringen naar Bad Zurzach. De route is overwegend vlak met af en toe wat steilere stukken. De route loopt van Meiringen via Bern, Biel en Solothurn naar Aarau.

  • Prijzen vanaf €775,- p.p.
9-daagse fietsvakantie Aare-Radweg

7-daagse fietsvakantie Langs de Aare

  • Fiets langs de Aare van de bron bij de Grimselpass tot aan Bad Zurzach. Vanaf de bron volgt u de Aare-Radweg tot aan de Rijn. U passeert Interlaken, Bern, Biel en Solothurn. De wegen zijn grotendeels geasfalteerd en vlak met slechts enkele stevige stijgingen of dalingen.

  • Prijs vanaf € 835,- p.p.
9-daagse fietsvakantie Aare-Radweg

Meer informatie aanvragen!

Indien u op deze pagina de opmerking "Meer informatie aanvragen" ziet dan betekent dit dat ADE de fietsvakantie wel aanbiedt maar deze nog niet volledig beschreven op onze website staat. U kunt dan bij de ADE fietsspecialisten meer informatie aanvragen. Aarzel niet om contact met ons team op te nemen via chat, telefoon of email.