Ontdek Oostenrijk per fiets

Imposante steden, uitgestrekte bossen, romantische bergdorpen en fonkelende meren: Oostenrijk is een veelzijdig vakantieland met cultureel erfgoed en schitterend natuurschoon. Deze elementen, in combinatie met een rijke cultuur en een afwisselend landschap staan tijdens onze fietsreizen door Oostenrijk centraal.

Van de Donauradweg in het noorden tot het Alpe-Adria fietspad in het zuiden: Oostenrijk biedt volop mogelijkheden voor een fantastische fietsvakantie.

Bij ADE ¨Actief door Europa¨ heeft u de keuze uit vele fietsvakanties in Oostenrijk! Ontdek per e-bike of (eigen) toerfiets het prachtige natuurschoon en de toeristische highlights van schitterende steden als Klagenfurt, Wenen, Tülln, Villach en Salzburg. Laat u betoveren door Oostenrijk tijdens een avontuurlijke fietsvakantie met ADE "Actief door Europa!¨

Wolfgangsee Oostenrijk
Landschap - Oostenrijk
Kastelen - Oostenrijk
Bekijk alle fotos (4 )

Fietsvakantie Oostenrijk

Wat dacht u van een heerlijke fietsvakantie in het zuiden van Oostenrijk, over de Drau-Radweg? Tijdens een fietsvakantie van ADE "Actief door Europa" fietst u langs de oevers van de rivier de Drau, via het mooie Karinthië richting Slovenië en komt u langs prachtige plaatsen zoals Lienz, Spittal an der Drau en Villach. Of wilt u tijdens een fietsreis liever cultuur snuiven in de cultuurmetropool Wenen? Dat kan tijdens een spannende en avontuurlijke drie landen fietsvakantie van Wenen via Bratislava naar Boedapest of een avontuurlijke fietsvakantie van Passau naar Wenen over de Donauradweg. Wandel in Wenen door de winkelstraten en de Mariahilfer Strasse, bezoek de imposante Stephansdom of bezichtig de belangrijkste bezienswaardigheden met een tocht in een beroemde "Fiaker".

Bij alle fietsvakanties in Oostenrijk kunt u een fiets huren of u neemt uw eigen fiets mee. Tegenwoordig wordt ook veel gebruik gemaakt van elektrische fietsen, zodat de fietswegen zelfs met grotere stijgingen door iedereen bedwongen kunnen worden. De e-bikes zijn ook te huur. U verblijft in comfortabele 3- en/of 4-sterrenhotels of pensions, inclusief ontbijt en bagagetransport. Tevens zijn er bij iedere fietsvakantie extra's, zoals routebeschrijvingen, toeristische informatie, kaarten en streekbeschrijvingen en natuurlijk diverse bezienswaardigheden onderweg, inbegrepen.

De voordelen voor uw fietsvakantie bij ADE "Actief door Europa":

  • Specialist in fietsvakanties door heel Europa
  • Inclusief bagagetransport bij rondreizen
  • Overnachtingen inclusief ontbijt of boek o.b.v. halfpension
  • Voeg verlengingsnachten toe of pas rustdagen in
  • Deel uw fietsvakanties zelf in!