Fietsvakanties in Toscane

De fietsvakantie door Toscane combineert het indrukwekkende heuvelachtige Toscaanse landschap, met zijn verbazingwekkende mix van kleuren en geuren en het opvallend landschap van de Etruskische kust. De prachtige Toscaanse fietspaden leiden tot culturele hoogtepunten als Pisa, Livorno, Piombino en verschillende archeologische opgravingen. U ademt de warme zeewind van de Middellandse Zee in terwijl u langs de mooie witte stranden en steile kliffen fietst. Dit maakt een fietsvakantie in Toscane heel afwisselend!

Wist u trouwens dat in Toscane ook een van de oudste pelgrimswegen van Europa ligt, de Via Francigena. De Via Francigena leidde en leidt reizigers vanuit heel Europa naar Rome en dat al vanaf het begin van het tweede millennium.

Terwijl u door Toscane fietst heeft u ook de gelegenheid kennis te maken met de heerlijke culinaire streekgerechten en daarbij te genieten van een heerlijk plaatselijk wijntje. Mooie wijngaarden en zilverkleurige olijfbomen typeren de wijnroute van de Costa degli Etruschi. De kroon en hoogtepunt van deze fietstocht in Toscane is de tocht over Elba. Ontspanning en plezier zijn de belangrijkste punten van deze fietstocht langs de indrukwekkende kust van Toscane! Hoe kan iemand dit weerstaan en niet worden verleid door al deze verleidingen...

Toscane
Toscane
Toscane
Bekijk alle fotos (4 )