Fietsvakanties in Toscane

De fietsvakantie door Toscane combineert het indrukwekkende heuvelachtige Toscaanse landschap, met zijn verbazingwekkende mix van kleuren en geuren en het opvallend landschap van de Etruskische kust. De prachtige Toscaanse fietspaden leiden tot culturele hoogtepunten als Pisa, Livorno, Piombino en verschillende archeologische opgravingen. U ademt de warme zeewind van de Middellandse Zee in terwijl u langs de mooie witte stranden en steile kliffen fietst. Dit maakt een fietsvakantie in Toscane heel afwisselend!

Wist u trouwens dat in Toscane ook een van de oudste pelgrimswegen van Europa ligt, de Via Francigena. De Via Francigena leidde en leidt reizigers vanuit heel Europa naar Rome en dat al vanaf het begin van het tweede millennium.

Met ADE kunt u mooie fietsvakanties in Toscane, inclusief bagagevervoer en met verblijf in goede hotels.

Pisa - Florence - Monte Carlo
Pisa - Florence
Toscane - San Gimignango en Volterra
Bekijk alle fotos (4 )

Op de fiets door Toscane

Terwijl u door Toscane fietst heeft u ook de gelegenheid kennis te maken met de heerlijke culinaire streekgerechten en daarbij te genieten van een heerlijk plaatselijk wijntje. Mooie wijngaarden en zilverkleurige olijfbomen typeren de wijnroute van de Costa degli Etruschi. Tijdens een fietsvakantie langs de kust van Toscane is de kroon en hoogtepunt van deze fietstocht de tocht over Elba. Ontspanning en plezier zijn de belangrijkste punten van deze fietstocht langs de indrukwekkende kust van Toscane! Hoe kan iemand dit weerstaan en niet worden verleid door al deze verleidingen...

Fietsreizen in Toscane

Bij alle fietsvakanties kunt u een fiets huren of u neemt uw eigen fiets mee. Tegenwoordig wordt ook veel gebruik gemaakt van elektrische fietsen, zodat de fietswegen door iedereen bedwongen kunnen worden. Deze zijn ook te huur. U verblijft in comfortabele 3- en/of 4-sterrenhotels of pensions, inclusief ontbijt en bagagetransfer. Tevens zijn er bij iedere fietsvakantie extra's, zoals routebeschrijvingen, toeristische informatie, kaarten en streekbeschrijvingen en natuurlijk diverse bezienswaardigheden onderweg, inbegrepen. Ook hebben wij voor de meeste fietsvakantie GPX-bestanden beschikbaar, zo kunt u de route eenvoudig volgen op uw telefoon of fietscomputer.

De voordelen voor uw fietsvakantie bij ADE "Actief door Europa":

  • Specialist in fietsvakanties door heel Europa
  • Inclusief bagagetransfers bij rondreizen
  • Overnachtingen inclusief ontbijt of boek op basis van halfpension
  • Voeg verlengingsnachten toe of pas rustdagen in
  • Deel uw fietsvakanties zelf in!