Oostzee Rügen-Göhren

8-daagse fietsvakantie Oostzeeradweg Lübeck - Stralsund

Oostzee, Duitsland

  • Cultuurrijke stad Lübeck
  • Meeresmuseum Stralsund
  • Handelsstad Stralsund
  • Darsser, romantisch strand gelegen aan de wilde bossen
Vind je vakantie
Aankomst
Verblijfsduur
Toon meer filters
Prijzen per persoon, op basis van twee personen. Voor 1-persoonskamers geldt een toeslag en deze zijn op aanvraag.
strand oostduinkerke
7-daagse fietsvakantie Eilanden Oostzee
oostzee

Deze afwisselende tocht leidt u langs prachtige kustlandschappen en mooie stranden die u uitnodigen om een duik te nemen. Een mooie hanzestad met typische baksteen-architectuur en een echt vissersplaatsje. Afwisselend met deels vlakke landschappen en deels heuvelachtige landschappen. In deze omgeving zijn prachtige fietspaden en bossen aangelegd waar u de fantastische natuur kunt ruiken. Met deze prachtige reis komt u door grote cultuurrijke steden als Lubeck en Rostock en kunt u genieten van de prachtige bezienswaardigheden. U fietst naar het mooie Stralsund waar u zich zult verbazen over het mooie centrum.

Dag 1: Individuele aankomst Lübeck

De eerste dag van uw vakantie is aangebroken en deze dag brengt u door in Lübeck, een prachtige grote hanzestad waar u zich niet zult vervelen door de vele mogelijkheden en bezienswaardigheden.

Dag 2: Lübeck - Boltenhagen

Afstand: 55 km

U reist door het wonderbaarlijke mooie natuurreservaat naar Boltenhagen. U fietst kort langs de steile kust waar u een werkelijkwaar prachtig uitzicht heeft over de baai. U zult overnachten in uw hotel in Boltenhagen.

Dag 3: Boltenhagen - Wismar

Afstand: 30 km

U fietst langs de kust naar de hanzestad Wismar. Vanaf hier heeft u een excursie naar het eiland Iohnt waar u kan genieten van prachtige zand stranden.

Dag 4: Wismar - Kühlungsborn

Afstand: 60 km

Op de weg naar Kühlungsborn zult u mooie steile kusten tegen komen die bestaan uit lekkere luierstranden. U kunt wandelen door het engelse park of een stukje over het strand Molli wandelen. Met mooi weer kunt u eventueel lekker een duik nemen in de oostzee.

Dag 5: Kühlungsborn - Wustrow

Afstand: 60 km

In Warnemünde zult u op het breedste strand van de oostzeekust een pauze inlassen. U zult op het schiereiland Fischland arriveren, de voormalige grens tussen Mecklenburg en Pommeren en tevens eindpunt van deze dag. U zult overnachten in uw hotel in Wustrow en kunt 's avond een hapje eten in het centrum.

Dag 6: Wustrow - Zingst

Afstand: 45 km

Vandaag zult u het wilde en romantische strand Darsser betreden, over dit strand word gesproken dat dit het mooiste strand ter wereld is door het prachtige wilde bos gelegen aan het mooie zandstrand. U fietst naar zingst en zult weer aankomen op het vasteland.

Dag 7: Zingst - Stralsund

Afstand: 55 km

Vanuit de verte kunt u de bekende hoge 3 torens uit Stralsund al zien. Stralsund is van vroeger uit bekend als handelsstad en dit valt nog steeds goed te zien omdat de stad prachtig is behouden.

Dag 8: Individuele terugreis

De laatste dag van uw vakantie is aangebroken en u vertrekt naar huis, het is ook mogelijk uw reis te verlengen.