Oostzee Rügen-Göhren

8-daagse fietsvakantie Oostzeeradweg Lübeck - Stralsund

Oostzee, Duitsland

  • Cultuurrijke stad Lübeck
  • Meeresmuseum Stralsund
  • Handelsstad Stralsund
  • Darsser, romantisch strand gelegen aan de wilde bossen
Door onze gasten
beoordeeld met een:
9

Vind je vakantie
Aankomst
Verblijfsduur
Toon meer filters
Prijzen per persoon, op basis van twee personen. Voor 1-persoonskamers geldt een toeslag en deze zijn op aanvraag.
strand oostduinkerke
7-daagse fietsvakantie Eilanden Oostzee
oostzee
Bekijk alle fotos (4)

Deze afwisselende tocht leidt u langs prachtige kustlandschappen en mooie stranden die u uitnodigen om een duik te nemen. Een mooie hanzestad met typische baksteen-architectuur en een echt vissersplaatsje. Afwisselend met deels vlakke landschappen en deels heuvelachtige landschappen. In deze omgeving zijn prachtige fietspaden en bossen aangelegd waar u de fantastische natuur kunt ruiken. Met deze prachtige reis komt u door grote cultuurrijke steden als Lubeck en Rostock en kunt u genieten van de prachtige bezienswaardigheden. U fietst naar het mooie Stralsund waar u zich zult verbazen over het mooie centrum.

Dag 1: Individuele aankomst Lübeck

De eerste dag van uw vakantie is aangebroken en deze dag brengt u door in Lübeck, een prachtige grote hanzestad waar u zich niet zult vervelen door de vele mogelijkheden en bezienswaardigheden.

Dag 2: Lübeck - Boltenhagen

Afstand: 55 km

U reist door het wonderbaarlijke mooie natuurreservaat naar Boltenhagen. U fietst kort langs de steile kust waar u een werkelijkwaar prachtig uitzicht heeft over de baai. U zult overnachten in uw hotel in Boltenhagen.

Dag 3: Boltenhagen - Wismar

Afstand: 30 km

U fietst langs de kust naar de hanzestad Wismar. Vanaf hier heeft u een excursie naar het eiland Iohnt waar u kan genieten van prachtige zand stranden.

Dag 4: Wismar - Kühlungsborn

Afstand: 60 km

Op de weg naar Kühlungsborn zult u mooie steile kusten tegen komen die bestaan uit lekkere luierstranden. U kunt wandelen door het engelse park of een stukje over het strand Molli wandelen. Met mooi weer kunt u eventueel lekker een duik nemen in de oostzee.

Dag 5: Kühlungsborn - Wustrow

Afstand: 60 km

In Warnemünde zult u op het breedste strand van de oostzeekust een pauze inlassen. U zult op het schiereiland Fischland arriveren, de voormalige grens tussen Mecklenburg en Pommeren en tevens eindpunt van deze dag. U zult overnachten in uw hotel in Wustrow en kunt 's avond een hapje eten in het centrum.

Dag 6: Wustrow - Zingst

Afstand: 45 km

Vandaag zult u het wilde en romantische strand Darsser betreden, over dit strand word gesproken dat dit het mooiste strand ter wereld is door het prachtige wilde bos gelegen aan het mooie zandstrand. U fietst naar zingst en zult weer aankomen op het vasteland.

Dag 7: Zingst - Stralsund

Afstand: 55 km

Vanuit de verte kunt u de bekende hoge 3 torens uit Stralsund al zien. Stralsund is van vroeger uit bekend als handelsstad en dit valt nog steeds goed te zien omdat de stad prachtig is behouden.

Dag 8: Individuele terugreis

De laatste dag van uw vakantie is aangebroken en u vertrekt naar huis, het is ook mogelijk uw reis te verlengen.

Beoordelingen en Waarderingen

Lees de persoonlijke ervaringen van onze gasten over 8-daagse fietsvakantie Oostzeeradweg Lübeck - Stralsund.

Gemiddelde beoordeling:
Algemene waardering: 9.0
Locatie/gebied: 5.0
Hotels: 7.0
Service van de medewerkers tijdens het reserveren: 8.0
Route: 8.0
Dag-tot-dagprogramma: 7.0
Bezienswaardigheden: 7.0
Reisbescheiden: 8.0
9.0
Helemaal naar wens verzorgt!
Senioren (echt)paar
Op vakantie in Jul 2017
De vakantie was prima, goed fietsweer mooie omgeving,hotels naar wens en alles prima geregeld. Toen de koffers een keer wat later kwamen werd er naar het hotel gebeld om dat te melden!!