Fietsvakanties in Nedersaksen

Met een fietsnetwerk van maar liefst 13.000 km aan fietspaden biedt Nedersaksen een scala aan fietsvakanties. In de Nedersaksen fietst u door romantische dorpen, indrukwekkende Hanzesteden, mooie natuurgebieden en kunt u vele culturele schatten ontdekken. Met name de kustgebieden zoals het Noordzeekanaal of het Duitse Waddengebied zijn prachte gebieden voor een fietsvakantie in het Duitse Nedersaksen.

Zo is het heerlijk vlak fietsen over de Duitse Waddeneilanden Borkum en Langeoog, en ontdekt u gemoedelijke badplaatsen als Bremerhaven en Cuxhaven. Iets verder het Nedersaksen in ontdekt u havenstad Bremen waar de Weser uitmondt. En de Elbe, die ook door een de machtige havenstad Hamburg stroomt, komt hier uit in de Noordzee.

Dit maakt Nedersaksen een zeer gevarieerde regio van Duitsland, waar vanalles te ontdekken is tijdens een fietsvakantie!

Oost-Friesland Oldenburg
9-daagse fietsvakantie Hanze-Rondtour
Oost-Friesland Oldenburg
Bekijk alle fotos (4 )

Fietsen door Oost-Friesland

Fietsvakanties in deze regio onthullen de charme van de Noord-Duitse kust, met zijn dijken, weidse landschappen en idyllische dorpjes. Langs de Waddenzee ontplooit zich een adembenemend uitzicht, terwijl historische molens en authentieke theehuizen de route markeren. Goed aangelegde fietspaden bieden ontspannen tochten voor alle niveaus, terwijl de lokale gastvrijheid en culinaire specialiteiten, zoals verse vis en regionale lekkernijen, de ervaring compleet maken. Oost-Friesland nodigt uit tot een onvergetelijke fietsreis vol natuurlijke pracht en culturele schatten. Met ADE kunt u ook een fietsvakantie in Oost-Friesland combineren met de Duitse Waddeneilanden.

Hanzesteden in Nedersaksen

Ontdek het land tussen de Elbe en de Weser tijdens een fietsvakantie met ADE. Onderweg passeert u oude steden en grote internationale havens. U fietst langs de kust, maar ook door het vlakke binnenland. Kortom een fietsvakantie met veel afwisseling!

Per fiets door Nedersaksen

Bij alle fietsvakanties kunt u een fiets huren of u neemt uw eigen fiets mee. Tegenwoordig wordt ook veel gebruik gemaakt van elektrische fietsen, zodat de fietswegen door iedereen bedwongen kunnen worden. Deze zijn ook te huur. U verblijft in comfortabele 3- en/of 4-sterrenhotels of pensions, inclusief ontbijt en bagagetransfer. Tevens zijn er bij iedere fietsvakantie extra's, zoals routebeschrijvingen, toeristische informatie, kaarten en streekbeschrijvingen en natuurlijk diverse bezienswaardigheden onderweg, inbegrepen. Ook hebben wij voor de meeste fietsvakantie GPX-bestanden beschikbaar, zo kunt u de route eenvoudig volgen op uw telefoon of fietscomputer.

De voordelen voor uw fietsvakantie bij ADE "Actief door Europa":

  • Specialist in fietsvakanties door heel Europa
  • Inclusief bagagetransfers bij rondreizen
  • Overnachtingen inclusief ontbijt of boek op basis van halfpension
  • Voeg verlengingsnachten toe of pas rustdagen in
  • Deel uw fietsvakanties zelf in!