Fietsvakanties in Berlijn & Brandenburg

In en rondom één van de grootste steden van Europa vindt u een mix van moderne cultuur met een rijke historie. U beleeft een heerlijke fietsvakantie in het trendy Berlijn waar u een aantal mooi aangelegde fietspaden vindt. De routes van de fietsvakanties lopen zoveel mogelijk over autoluwe straten en langs de meest belangrijke bezienswaardigheden. U kunt bijvoorbeeld langs de route van de voormalige Berlijnse Muur fietsen tijdens uw fietsvakantie.

Met ADE "Actief door Europa" kunt u een mooie individuele fietsvakantie maken inclusief bagagevervoer waarbij u van hotel naar hotel fietst. Onderweg komt u meer te weten over de geschiedenis van Berlijn en kunt u genieten van de mooie natuur buiten de Duitse hoofdstad.

Berlijn Postdammer platz
Berlijn 2
Berlijn fietsen
Bekijk alle fotos (4 )

Ontdek Berlijn en omgeving!

Naast het historische Berlijn zal uw fietsvakantie niet minder prettig zijn buiten de hoofdstad. Hier kunt u uitstekend fietsen langs talloze meren tot aan de Poolse grens. Maar ook de beroemde Havelradweg start net buiten Berlijn. En dan vergeten we cultuurjuweel Potsdam nog. Met ADE "Actief door Europa" kunt u mooie fietsvakanties in de stad maken en over bijvoorbeeld de Mauer-Radweg fietsen en de omgeving van Berlijn verkennen tijdens een fietsvakantie van Berlijn naar Dresden. Ook een fietsreis door Brandenburg is een aanrader!

Van Berlijn naar Kopenhagen

Met ADE kunt u ook een prachtige individuele fietsvakantie maken van Berlijn naar Kopenhagen. Tijdens deze prachtige fietsvakantie zult u versteld staan van de schoonheid van het Duitse en Deense landschap. Ontdek de verschillende tussen de Duitse en Deense cultuur.