Fietsvakanties in de Beierse Alpen

De Beierse Alpen is een ongerept fietsparadijs in een schitterende bergstreek met kristalheldere meren waaronder de Chiemsee en bijzondere rivierlandschappen, die elke fietsliefhebber zullen bekoren. De Beierse Alpen is een fietsregio vol romantiek en daarvan getuigen de kerken en kloosters en vooral de kastelen aan de Romantische Straße van Ludwig II, die wist waarom hij zijn droom in dit gebied wilde realiseren.

Tijdens een fietsvakantie door de Beierse Alpen zult u genieten van de zuurstofrijke dalen en bossen. De lente tovert op de alpenweiden een uitzonderlijke verzameling bloemen en de zomer schildert de dalen met diepgroene kleuren. Ontdek tijdens uw fietsreis ook de oud-Beierse tradities in München met het Hofbrauhaus, Pinakothek, het Oktoberfest en nog veel meer bezienswaardigheden.

Wasserburg Allgau fietsers
8-daagse fietsvakantie München Merentour
Allgau fietsen
Bekijk alle fotos (4 )

Fietsvakantie in de Allgäu

Helemaal in het uiterste zuiden van Duitsland vind u de Allgäu, het is een prachtige waterrijk gebied met vele weides tussen alle bergen. Het gebied grenst aan Oostenrijk en loopt door tot de Bodensee. Met ADE kunt u mooie fietsvakanties maken door de bergen van de Allgäu. Fietsers kunnen kiezen uit uitdagende routes voor de avontuurlijke zielen of ontspannen paden voor recreatieve rijders. De Allgäu combineert de geneugten van het fietsen met de natuurlijke schoonheid van Beierse charme, waardoor het een droomlocatie is voor fietsvakanties.