Fietsvakanties aan de Belgische Kust

Schitterende natuurgebieden, uitgestrekte zandstranden en bruisende badplaatsen? De Belgische kust is ca. 70 kilometer lang en is, van De Panne tot aan Knokke-Heist, in de zomermaanden een populaire vakantiebestemming en een mooie bestemming voor een fietsvakantie. Tijdens uw fietsvakantie bezoekt u badplaatsen als Oostende en Knokke en kunt u ook nog een stukje geschiedenis meenemen in uw fietsreis.

Maak met ADE "Actief door Europa" een mooie fietsvakantie langs de Belgische Kust, u verblijft in nette hotels. De fietsvakantie is inclusief bagagetransport en mooie routes.

Nieuwpoort Belgie
Brugge België
Belgische kust
Bekijk alle fotos (4 )

Fietsen aan de Belgische kust

Tijdens de fietsvakanties Belgische kust maakt u op een ontspannen manier kennis met het ¨Venetië van het Noorden”, zoals de historische stad Brugge ook wel genoemd wordt. Deze middeleeuwse stad is rijk aan mooie kunstschatten, Brugse reien en historische bezienswaardigheden als het Belfort. Een oase van rust ervaart u tijdens de fietstocht door het vlakke land met zijn schilderachtige dorpen, om vervolgens langs de kust de mooiste badplaatsen van België te ontdekken: De Haan en Oostende, de Koningin der Badsteden. Ook komt u tijdens uw fietsvakantie in Vlaanderen door het natuurgebied Ysermonde, waar u weer volop kunt genieten van de mooie natuur. Ook kunt u tijdens de fietsreis veel ervaren over de geschiedenis van het Vlaamse land, zo komt u meer te weten over de Slag bij Nieuwpoort.

Bij alle fietsvakanties van ADE kunt u een fiets huren of u neemt uw eigen fiets mee. Tegenwoordig wordt ook veel gebruik gemaakt van elektrische fietsen, zodat de fietswegen door iedereen bedwongen kunnen worden. Deze zijn ook te huur. U verblijft in comfortabele 3- en/of 4-sterrenhotels of pensions, inclusief ontbijt en bagagetransfer. Tevens zijn er bij iedere fietsvakantie extra's, als routebeschrijvingen, toeristische informatie, kaarten en streekbeschrijvingen en natuurlijk diverse bezienswaardigheden onderweg, inbegrepen.