Unieke fietsvakanties tussen wereldsteden

Berlijn Praag, Londen, Kopenhagen, Dresden of Leipzig ? Fiets van de ene wereldstad naar de andere wereldstad met onze fietsvakanties. Ontdek tijdens uw fietsvakantie de verschillende culturen en geniet van de wisselende landschappen.Voor u hebben wij enkele fietsvakanties tussen unieke Europese wereldsteden geselecteerd.

Fietsen Berlijn-Dresden
9-daagse fietsvakantie Parijs naar Londen
10-daagse fietsvakantie Passau - Wenen

Europese metropolen

Wat dacht u van een heerlijke fietsvakantie in de cultuurmetropool Wenen? Wandel in deze stad door de winkelstraten en de Mariahilfer Strasse, bezoek de imposante Stephansdom of bezichtig de belangrijkste bezienswaardigheden met een tocht in een beroemde "Fiaker". Of wilt u tijdens een fietsreis liever cultuur snuiven in de Britse hoofdstad Londen? Dat kan tijdens een een spannende en avontuurlijke twee landen fietsvakantie van Parijs naar Londen, waar u fascinerende gebouwen kunt bekijken als Buckingham, Westminster Palace en het kathedraal van Saint Paul. In de charmante hoofdstad van Frankrijk, Parijs, kunt u moderne architectuur en prachtige historische gebouwen bekijken als de Notre Dame en de Eifeltoren.

Bij alle fietsvakanties in Europa kunt u een fiets huren of u neemt uw eigen fiets mee. Tegenwoordig wordt ook veel gebruik gemaakt van elektrische fietsen, zodat de fietswegen door iedereen bedwongen kunnen worden. Deze zijn ook te huur. U verblijft in comfortabele 3- en/of 4-sterrenhotels of pensions, inclusief ontbijt en bagagetransfer. Tevens zijn er bij iedere fietsvakantie extra's, zoals routebeschrijvingen, toeristische informatie, kaarten en streekbeschrijvingen en natuurlijk diverse bezienswaardigheden onderweg, inbegrepen.

De voordelen voor uw fietsvakantie bij ViaLora Actief door Europa:

  • Specialist in fietsvakanties door heel Europa
  • Inclusief bagagetransfers bij rondreizen
  • Overnachtingen inclusief ontbijt of boek o.b.v. halfpension
  • Voeg verlengingsnachten toe of pas rustdagen in
  • Deel uw fietsvakanties zelf in!

Fietsvakanties tussen unieke wereldsteden: