Unieke fietsvakanties tussen wereldsteden

Berlijn, Praag, Londen, Kopenhagen, Dresden of Leipzig? Fiets van de ene wereldstad naar de andere wereldstad tijdens een van de fietsvakanties van ADE. Ontdek tijdens uw fietsvakantie de verschillende culturen en geniet van de wisselende landschappen. Wij hebben voor u enkele fietsvakanties tussen unieke Europese wereldsteden geselecteerd.

Fietsen Berlijn-Dresden
9-daagse fietsvakantie Parijs naar Londen
10-daagse fietsvakantie Passau - Wenen

Europese metropolen

Wat dacht u van een heerlijke fietsvakantie in de cultuurmetropool Wenen? Wandel in deze stad door de winkelstraten en de Mariahilfer Strasse, bezoek de imposante Stephansdom of bezichtig de belangrijkste bezienswaardigheden met een tocht in een beroemde "Fiaker". Ook mooie steden als Praag en Dresden, gelegen langs de Elbe zijn een bezoek waard! Kiest u voor een fietsvakantie rondom Berlijn? Dan zult u een reis door geschiedenis maken.

Bij alle fietsvakanties in Europa kunt u een fiets huren of u neemt uw eigen fiets mee. Ook de huur van een e-bike is mogelijk, zo kunt u heel ontspannen de route afleggen. U verblijft in comfortabele 3- en/of 4-sterrenhotels of pensions, inclusief ontbijt en bagagetransfer. Tevens zijn er bij iedere fietsvakantie extra's, zoals routebeschrijvingen, toeristische informatie, kaarten en streekbeschrijvingen en natuurlijk diverse bezienswaardigheden onderweg, inbegrepen.

De voordelen voor uw fietsvakantie bij ADE Actief door Europa:

  • Specialist in fietsvakanties door heel Europa
  • Inclusief bagagetransfers bij rondreizen
  • Overnachtingen inclusief ontbijt of boek o.b.v. halfpension
  • Voeg verlengingsnachten toe of pas rustdagen in
  • Deel uw fietsvakanties zelf in!

Fietsvakanties tussen unieke wereldsteden: