ADE op de Twentse Vakantiebeurs 2024!

ADE "Actief door Europa" is op 18 april a.s. aanwezig op de Twentse Vakantiebeurs 2024. Deze vakantiebeurs wordt jaarlijks georganiseerd door studenten van het ROC van Twente en vindt
plaats in het ROC van Twente te Almelo.

ROC Vakantiebeurs 2018 / bron RTV Oost
ROC Vakantiebeurs februari 2018 / bron RTV Oo

Twentse Vakantiebeurs

Elk jaar organiseren de ROC leerlingen (ROC Twente locatie Hengelo/Overijssel) van de studierichting Toerisme en Recreatie een vakantiebeurs als onderdeel van hun opleiding. Tijdens deze beurs, de Twentse Vakantiebeurs genaamd, zijn ook enkele professionele toerismebedrijven aanwezig waaronder ADE "Actief door Europa". ADE ziet het als haar maatschappelijke taak, ondersteuning te bieden bij het opleiden van de reisprofessional van de toekomst. Derhalve dat ADE al jaren belangeloos deelneemt aan deze beurs.

ADE Actief door Europa is vertegenwoordigd als standhouder. Woont u in Twente dan nodigen wij u van harte uit hierbij aanwezig te zijn.

Hier nog even alle feiten op een rijtje:
Twentse Vakantiebeurs
wanneer: 18 april 2024, van 16.00 tot 21.00 uur.
waar: ROC van Twente, Wierdensestraat te Almelo
De entree is gratis.

Leerlingen ROC van Twente houden eigen vakantiebeurs in Almelo

"In de hal van het ROC van Twente in Almelo houden leerlingen van de opleidingen Toerisme en Recreatie hun eigen vakantiebeurs. De gratis toegankelijke beurs is bedoeld voor vakantiegangers die ideeën wilden opdoen of meer willen weten over tal van vakantiebestemmingen. Bij de vorige edite in 2023 kwamen honderden mensen hier op af.

Tweedejaars leerlingen Toerisme hebben zich de afgelopen maanden verdiept in een bestemming naar keuze. In een zo aantrekkelijk mogelijke stand moeten ze de bezoekers van de komende vakantiebeurs in april zoveel mogelijk interessante tips geven. Derdejaars leerlingen van de opleiding hebben de organisatie van de beurs voor hun rekening genomen.

30 stands
Er zullen zo'n dertig stands zijn waar informatie wordt gegeven over onder meer Portugal, de Canarische Eilanden, Cyprus en Japan. De aankleding van de stands wordt door de leerlingen geheel naar eigen inzicht verzorgd. Zo waren in de laatste editie van de vakantiebeurd de stands aangekleed met vlaggetjes en posters, bij andere stands waren videobeelden te zien en klonk bijpassende muziek. Ook professionele touroperators en reisorganisaties zullen weer op de vakantiebeurs aanwezig zijn.

De leerlingen worden uiteindelijk beoordeeld door docenten van de opleidingen. Zo wordt gekeken naar de inrichting van hun stands en de informatie die ze aan de bezoekers geven."

Bodensee Hagnau

Bekijk hier alle actieve reizen van ADE!

oostzee rugen

Alle bestemmingen

Van Portugal tot Polen en Kroatië tot Noorwegen!