Wandelen in de wintermaanden

Ontdek de winterwandelvakanties van ADE "Actief door Europa"

Wandel tijdens de wintermaanden over het Pieterpad of ga op verkenning in Drenthe. Hieronder hebben wij al onze winteraanbod bij elkaar gezet. Naast wandelvakanties in Nederland, is ook het Duitse Sauerland een mooie bestemming voor een wandelvakantie. Of zoekt u toch liever de zon op en kiest u voor een wandelvakantie op de Canarische Eilanden of Madeira?! Met ADE "Actief door Europa" kunt u alle kanten op

Bekijk alle routes!

Actieve wintervakanties

De wintermaanden zijn mooie maanden voor een wandelvakantie. Wanneer eind oktober wandelt kunt u de mooie herfstkleuren van de natuur nog bewonderen. Gaat u in december wandelen dan heeft u een grotere kans op sneeuw en misschien komt u dan wel vogels of andere overwinteraars tegen die zich normaal niet laten zien maar nu op zoek zijn naar voedsel.

Met ADE "Actief door Europa" kunt u deze wintermaanden o.a. wandelen door het mooie Sauerland.

Houdt u toch meer van iets hogere temperaturen dan is misschien het Canarische eiland Tenerife iets voor u of vertrek naar het zuiden van Portugal. Ook dan verzorgt ADE "Actief voor Europa" graag uw individuele wandelvakantie met bagagevervoer en overnachtingen in prima hotels.

Loop ook in de herfst- en wintermaanden met ADE "Actief door Europa" van knooppunt naar knooppunt in Nederland of elders in Europa!

Saar Hunsrück

Reisthema's

Om ervoor te zorgen dat u niet verdwaalt in het grote aanbod van de ADE individuele wandelvakanties en om snel de wandelvakantie te vinden die aan uw eisen en behoeften voldoet, hebben we de ADE wandelvakanties in verschillende reisthema's ingedeeld.