Wandelen in de wintermaanden

Ontdek de winterwandelvakanties van ADE "Actief door Europa"

Wandel tijdens de wintermaanden over het Pieterpad of ga op verkenning in Drenthe. Hieronder hebben wij al onze winteraanbod bij elkaar gezet. Naast wandelvakanties in Nederland, is ook het Duitse Sauerland een mooie bestemming voor een wandelvakantie.

Bekijk alle routes!

Actieve wintervakanties

De wintermaanden zijn mooie maanden voor een wandelvakantie. Wanneer eind oktober wandelt kunt u de mooie herfstkleuren van de natuur nog bewonderen. Gaat u in december wandelen dan heeft u een grotere kans op sneeuw en misschien komt u dan wel vogels of andere overwinteraars tegen die op zoek zijn naar voedsel die zich normaal niet laten zien.

Met ADE "Actief door Europa" kunt u deze wintermaanden wandelen door het mooie Sauerland. Wandel over de heuvels en langs stuwmeren! Of kies voor een heerlijk relaxte wandelvakantie vanuit het Twentse Ootmarsum, tijdens de standplaatsreis verblijft u alle dagen in het zelfde hotel en kunt u zelf de zwaarte van de dagtochten bepalen.

Ook Drenthe is een mooie bestemming voor een wandelvakantie in de herfst en winter. Tijdens de wandelreizen in Drenthe kunt u meer te weten komen over de geschiedenis van de Hunebedden en de Maatschappij van Weldadigheid of kies voor wandelroutes door Nationale Parken als de Drentsche Aa en het Drents-Friese Wold.

Saar Hunsrück

Reisthema's

Om ervoor te zorgen dat u niet verdwaalt in het grote aanbod van de ADE individuele wandelvakanties en om snel de wandelvakantie te vinden die aan uw eisen en behoeften voldoet, hebben we de ADE wandelvakanties in verschillende reisthema's ingedeeld.