Camping Port l Epine wandelen omgeving

Laat u inspireren

Het uitzoeken en boeken van een wandelvakantie doet u niet zomaar. Als wandelaar leest u zich goed in en derhalve weet u uiteindelijk precies wat u te wachten staat tijdens een wandelvakantie.
Het team van ADE ''Actief door Europa'' helpt u graag bij het zoeken en reserveren van uw ideale wandelvakantie zodat deze zoveel mogelijk overeenkomt met al uw wensen en behoeftes. Het team van ADE is ook constant op zoek naar nieuwe wandelvakanties en nieuwe wandelgebieden die aansluiten op uw wensen.
Laat u dan ook inspireren door onderstaande wandelvakanties die wij maandelijks aanbieden op onze website.

Onze specialisten hebben zich al laten inspireren, u ook? Vraag meer informatie aan over één van deze wandelvakanties.

wandelen corsica
urquhart kasteel schotland
Wandelen Dolomieten Italië
route Jura

8-daagse wandelvakantie Zuidelijke hoogtes van de Jura

  • Een waar prentenboeklandschap strekt zich uit aan de voeten van de wandelaar in het zuidelijke deel van de Jura. De wijngaarden en het glinsterende water in het 3 meren gebied zijn net zo prachtig als de met sneeuw bedekte bergtoppen die de horizon naar het zuiden bepalen. Rustgevend is het landschap in de Vallée de Joux. Veel aandacht voor detail wacht op u in het muziekdoosparadijs Ste-Croix. Vallorbe vertelt smokkelaarverhalen en de culinaire hoogstandjes in de regio Vaud maken deze wandeling compleet!

  • Prijzen vanaf €935,- p.p.
10-daagse fietsvakantie Zwitserse Ronde

7-daagse wandelvakantie Hoogtepunten van Ticino


  • De valleien zijn eenzaam, de bergpaden zijn veelbelovend en de steden barsten van cultuur en Italiaanse dolce vita. Deze wandeltocht neemt u mee door de zuidelijkste hoek van Zwitserland van de sublieme kastelen van Bellinzona door het levendige Lugano en verder naar Mendrisio. Het uitzicht op de vele meren in deze regio begeleidt u op weg naar de hoogtepunten van het zwitserse kanton Ticino.

  • Prijzen vanaf €840,- p.p.
vaar schotland

8-daagse wandelvakantie West Highland Way

  • Het oudste langeafstandswandelpad van Schotland neemt u mee in de ruige wereld van de Schotse Hooglanden. Vroeger was het een dor land bewoond door enkele herders. Gevechten werden hier uitgevochten en rovers en dieven gebruikten de eenzaamheid als toevluchtsoord. Tegenwoordig is deze regio nog grotendeels onaangetast en zeer gevarieerd. De paden krullen eenzaam langs de oevers van Loch Lomond. De West Highland Way is nu een van de populairste wandelroutes in Europa.

  • Prijzen vanaf €779,- p.p.
kasteel van Portumna ierland vaarvakanties

8-daagse wandelvakantie West Ierland

  • Ierland: land van contrasten! Soms ruw en spectaculair, soms kalm en idyllisch. U start bij de wereldberoemde Cliffs of Moher. De wandeling volgt de steile hellingen en is een van de mooiste kustwandelingen ter wereld. Een beetje stiller is het op de Aran-eilanden. Een dromerige sfeer heerst in Kilronnan zodra de zon aan de horizon in zee zakt. We vervolgen onze weg over de Great Western Way, die u door heidevelden en langs schilderachtige meren naar het enige fjord in Connemara leidt.

  • Prijzen vanaf €639,- p.p.
Lindau aan de Bodensee

8-daagse wandelvakantie Zwarte Woud en Bodensee

  • Al direct vanaf het begin biedt deze gevarieerde wandelvakantie veel hoogtepunten. U begint bij de Titisee, een van de grootste lage bergmeren in Duitsland. Dan over de Hochfirst en de afdaling naar de Wutach-kloof. De Wutach-kloof wordt in zijn geheel doorkruist. De Wutach-kloof biedt u een overweldigend uitzicht op het omringende oerlandschap met romantische valleien en ongerepte bossen. U passeert kleine dorpjes en gaat uiteindelijk via de vulkanische kegel van de Hegaubergen naar Singen. Dan is het niet ver meer naar Radolfzell aan de Bodensee.

  • Prijzen vanaf €629,- p.p.
Bodensee zwiterse bergen

7-daagse huttentrektocht Graubünden

  • Steenbok, marmot, pittoreske dorpjes in Wallis en enkele van de mooiste bergpanorama's van Zwitserland. Deze huttentrektocht neemt u mee dwars door de bergen van Graubünden. U begint de tour in Davos, de hoogste stad van Europa. Na een wandeling naar de Jakobshorn, wandelt u door de Sertig-vallei naar de bekende Kesch-hut. De tocht gaat verder naar het historische Bergün en voorbij de Albula-pas. Na nog een overnachting in een hut bereikt u uiteindelijk het wereldberoemde St. Moritz.

  • Prijzen vanaf €745,- p.p.
Portugal - Madeira - fietsvakantie

8-daagse wandelvakantie Madeira

  • Nevelwouden, donkere lavarotsen en zonovergoten bananenplantages. Klinkt als verschillende vakantiegebieden? Nee! Het eiland Madeira in de Atlantische Oceaan, biedt een kleurrijke variëteit voor botanici en wandelliefhebbers. U verkent het eiland van Porto da Cruz tot de hoofdstad Funchal. De routes lopen over gevarieerde wandelpaden. Een zekere tred en geen last van hoogtevrees zijn op sommige plekken zeker vereist. U wandelt gemiddeld vijf uur per dag door het botanische paradijs van Madeira.

  • Prijzen vanaf €629,- p.p.
istrie in kroatie

8-daagse wandelvakantie Istrië

  • Het startpunt van deze wandelvakantie is Triëst, de voormalige havenstad van Habsburg, aan de voet van de Karst. Ten tijde van het Romeinse rijk ontwikkelde Triëst zich van een relatief kleine, onbeduidende stad tot een actieve en rijke havenstad. Na een paar kilometer verlaat u Italië en wandelt u naar Slovenië en Istrië in Kroatië. Dit zonnige schiereiland in de Middellandse Zee wordt vooral gekenmerkt door pittoreske kleine vissersdorpjes, kleine stadjes op de karstheuvels, wijngaarden en valleien. Laat u verrassen door de charme van de contrasterende landschappen en de vele kleuren van Istrië.

  • Prijzen vanaf €649,- p.p.
Wandelen Weissenhäuser Strand

Wandelvakanties

Niet gevonden wat u zocht? Bekijk al onze wandelvakanties.

Wandelaar wandelvakantie Mont Blanc West

Wandelvakantie op aanvraag

Staat uw ideale wandelvakantie hier nog niet tussen? Neem dan contact met ons op en dan kijken wij samen met u naar de mogelijkheden om uw ideale wandelvakantie te realiseren.