Fietsvakantie in Spanje!

Het vakantieland Spanje trekt jaarlijks vele liefhebbers van zon, zee en strand. Maar dat Spanje nog veel meer te bieden heeft, zult u zeker ontdekken tijdens een heerlijke fietsvakantie in dit prachtige land.

Van de Costa Brava in het noorden naar het, in alle opzichten, temperamentvolle zuiden ontmoet u ongekend natuurschoon en indrukwekkende steden. Denk ook aan de Spaanse eilanden als Balearen met o.a. Mallorca, Ibiza en Menorca of de Canarische Eilanden. Spanje is in alle opzichten een heerlijk fietsland.

Ontdek nu Spanje tijdens een fietsvakantie met ADE "Actief door Europa"!

Spanje - Mallorca - Playa de Palma
Valencia en omgeving
Andalusie - Spanje - Cordoba
Bekijk alle fotos (4 )

Op de fiets door Spanje!

Beleef een actieve vakantie in Spanje. Ontdek tijdens een fietsvakantie het Iberisch schiereiland en de daarbij behorende eilanden.

Met ADE "Actief door Europa" kunt u onder andere de omgeving van Valencia en Alicante ontdekken of fiets door prachtige regio Andalusië met de steden Sevilla en Cordoba met het prachtige Alhambra. Of ga naar Asturië in het noordwesten van Spanje en fiets dan meteen een stukje van de Camino Frances of de Camino del Norte mee.

Ook het Spaanse eiland Mallorca zit in het aanbod van ADE! U fietst langs dromerige baaien, ongerepte stranden en door authentieke vissersdorpjes. Vanuit Playa de Palma stapt u op de fiets voor een verkenningstocht over het eiland.

Daarom zeggen onze fietsspecialisten: stap op de pedalen en verken Spanje met ADE!