Fietsen in Spanje!

Het vakantieland Spanje trekt jaarlijks vele liefhebbers van zon, zee en strand. Maar dat Spanje nog veel meer te bieden heeft, zult u zeker ontdekken tijdens een heerlijke fietsvakantie in dit prachtige land. Van de Costa Brava in het noorden naar het, in alle opzichten, temperamentvolle zuiden ontmoet u ongekend natuurschoon en indrukwekkende steden. Denk ook aan de eilanden als Balearen met o.a. Mallorca, Ibiza en Menorca. Spanje is in alle opzichten een heerlijk fietsland. Ontdek het nu met ADE "Actief door Europa"!

Valencia en omgeving
Spanje - Mallorca - Playa de Palma
Spanje - Mallorca - Playa Sant Jordi
Bekijk alle fotos (4 )

Fietsvakantie Spanje!

Beleef een actieve vakantie in Spanje. Want dat is absoluut mogelijk op het Iberisch schiereiland en de daarbij behorende eilanden.
ADE "Actief door Europa" heeft 2 reizen voor u op onze website gezet maar er is nog veel meer mogelijk. Fiets bijvoorbeeld naar wereldstad Barcelona of fiets door prachtige streken zoals Andalusië met de steden Sevilla en Cordoba met het prachtige Alhambra. Ontdek het binnenland tussen Alicante en Valencia. Hoe anders is het eiland Mallorca als u het op de fiets ontdekt.

Daarom zeggen onze fietsspecialisten: stap op de pedalen en verken Spanje met ADE!