De populairste fietsroutes van Polen

Wilt u uw grenzen verleggen in het èchte Polen? Ga voor een avontuurlijke fietsvakantie en fiets dwars door de velden, het Piska Woud en unieke merengebieden. Maak tijdens uw fietsvakantie in Polen uitgebreid kennis met het prachtige en unieke Mazoerische merengebied, één van de mooiste en meest authentieke plekken van Polen! Of verken, in de dalen van het Tatra gebergte, de pittoreske dorpen en stadjes en het kalksteenmassief van Pieniny!

Polen wandelen op de top
kruis onderweg in Polen
UItzicht over Poolse landschap Polen

Ontdek Polen per fiets!

Van de witte stranden aan de Oostzee in het noorden tot het Tatragebergte bij de grens van Slowakije biedt Polen een nog ongerept landschap dat erop wacht door u ontdekt te worden. Het indrukwekkende Tatragebergte, op de grens met Slowakije, behoort tot de Karpaten en heeft als hoogste punt de Rysy (2499m). Het grootste gedeelte van dit gebied behoort tot het Nationaal Park Tatra.

De bruisende hoofdstad

Wat dacht u van een bezoek aan Warschau? Maak tijdens de 8-daagse fietsvakantie Warschau en het beste van het Mazoerische merengebied uitgebreid kennis met de hoofdstad van Polen. Per fiets verkent u het prachtige en unieke Mazoerische merengebied en behalve de prachtige natuur vindt u hier vele sporen van de turbulente Poolse geschiedenis. De fietspaden gaan dwars door de velden, het Piska Woud, oude treinviaducten en langs historische hutten. Onderweg beweegt u zich door de prachtige bossen in de vallei van de Krutynia rivier, tussen de meren van Beldana en Mokr....

De Canyon van Dunajec

Tijdens de 8-daagse fietsvakantie Zakopane en de Dunajec rivier maakt u niet alleen kennis met prachtige natuur, maar bezoekt u ook drie werelderfgoederen van UNESCO, inclusief de bruisende stad Krakau. De fietstour gaat vooral over rustige wegen en biedt prachtige uitzichten over het Poolse en Slowaakse landschap. Eén van de hoogtepunten van uw fietsvakantie is de imposante canyon van Dunajec. Langs de rivier vindt u kalkstenen kliffen, die soms wel tot 200 meter hoog zijn....

Fietsers Alpe Adria

Waarom boeken bij ADE - Actief door Europa?

  • Specialist in fietsvakanties door heel Europa
  • Fietsvakantie inclusief bagagetransfers bij rondreizen
  • Fietsen te huur, ook E-Bikes
  • Overnachtingen inclusief ontbijt of boek o.b.v. halfpension in hotels
  • Voeg verlengingsnachten toe of pas rustdagen in
  • Reisadvies op maat voor uw fietsvakantie
  • Deel uw fietsreis zelf in!
fietsen in Polen onderweg

Nog meer fietsvakanties in Polen!

ADE "Actief door Europa" biedt fietsvakanties in Polen aan. Wij hebben zoveel fietsvakanties dat er altijd wel een geschikte fietsvakantie voor u is ondanks dat deze niet altijd op onze website gepubliceerd staat. Dus wilt u net even iets anders, korter of langer, of net een ander gebied neem dan contact op met onze fietsvakantie specialisten voor een fietsvakantie op maat! U kunt ons mailen: [email protected] of bellen 0547 380945!