Fietsvakanties in het Zwarte Woud

Boek een fietsvakantie in het Zwarte Woud en ontdek de schitterende natuur, met prachtige bossen, bergwegen, de Neckarradweg en diepe dalen waarin azuurblauwe meren schitteren. Liefhebbers van het romantische Duitsland kunnen tijdens een fietsvakantie door het Zwarte Woud genieten van de prachtige, afwisselende natuur, maar de ook steden en dorpjes die u passeert zijn een bezoek waard.

Het Zwarte Woud is ook de streek waar de rivieren de Neckar, Donau en Rijn hun eerste kilometers afleggen. Dit zijn voor fietsliefhebbers prachtige streken om te ontdekken. Aanrader in deze streek is toch wel de Neckarradweg langs prachtige steden. Hierbij is Heidelberg het hoogtepunt dat u zeker niet mag missen!

Ga met ADE "Actief door Europa" fietsen in het Zwarte Woud of maak een mooie fietsreis langs de Neckar. Onderweg verblijft u goede hotels en wordt uw bagage voor u vervoerd met het bagagetransport. Uiteraard is het ook mogelijk om e-bikes te huren om de bergen van het Zwarte Woud met gemak te beklimmen.

Koekoeksklok Zwarte Woud
Zwarte Woud fietsers
Zwarte Woud
Bekijk alle fotos (4 )