Fietsvakanties in het Zwarte Woud

Boek een fietsvakantie in het Zwarte Woud en ontdek de schitterende natuur, met prachtige bossen, bergwegen, de Neckarradweg en diepe dalen waarin azuurblauwe meren schitteren. Liefhebbers van het romantische Duitsland kunnen tijdens een fietsvakantie door het Zwarte Woud genieten van de prachtige, afwisselende natuur, maar de ook steden en dorpjes die u passeert zijn een bezoek waard.

Het Zwarte Woud is ook de streek waar de rivieren de Neckar, Donau en Rijn hun eerste kilometers afleggen. Dit zijn voor fietsliefhebbers prachtige streken om te ontdekken. Aanrader in deze streek is toch wel de Neckarradweg langs prachtige steden. Hierbij is Heidelberg het hoogtepunt dat u zeker niet mag missen!

Ga met ADE "Actief door Europa" fietsen in het Zwarte Woud of maak een mooie fietsreis langs de Neckar. Onderweg verblijft u goede hotels en wordt uw bagage voor u vervoerd met het bagagetransport. Uiteraard is het ook mogelijk om e-bikes te huren om de bergen van het Zwarte Woud met gemak te beklimmen.

Zwarte Woud
Koekoeksklok Zwarte Woud
Zwarte Woud fietsers
Bekijk alle fotos (4 )

Fietsvakanties over de Neckarradweg

De Neckar-fietsroute behoort tot de meest interessante en afwisselende fietsroutes. Tijdens een fietsreis langs de Neckar fietst u door het Zwarte Woud in het mooie Baden-Würtemberg. U ontdekt tijdens deze reis diverse landschappen en mooie bekende steden als Tübingen en Stuttgart. Met ADE kunt u deze rivier volgen vanaf Donaueschingen tot aan Heidelberg!

Fietsarrangementen in het Zwarte Woud

Bij alle fietsvakanties kunt u een fiets huren of u neemt uw eigen fiets mee. Tegenwoordig wordt ook veel gebruik gemaakt van elektrische fietsen, zodat de fietswegen door iedereen bedwongen kunnen worden. Deze zijn ook te huur. U verblijft in comfortabele 3- en/of 4-sterrenhotels of pensions, inclusief ontbijt en bagagetransfer. Tevens zijn er bij iedere fietsvakantie extra's, zoals routebeschrijvingen, toeristische informatie, kaarten en streekbeschrijvingen en natuurlijk diverse bezienswaardigheden onderweg, inbegrepen. Ook hebben wij voor de meeste fietsvakantie GPX-bestanden beschikbaar, zo kunt u de route eenvoudig volgen op uw telefoon of fietscomputer.

De voordelen voor uw fietsvakantie bij ADE "Actief door Europa":

  • Specialist in fietsvakanties door heel Europa
  • Inclusief bagagetransfers bij rondreizen
  • Overnachtingen inclusief ontbijt of boek op basis van halfpension
  • Voeg verlengingsnachten toe of pas rustdagen in
  • Deel uw fietsvakanties zelf in!