Fietsvakanties in Noordrijn-Westfalen

Ontdek Noordrijn-Westfalen tijdens een fietsvakantie met ADE. De regio is net over de grens gelegen in Duitsland maar tocht ben tijdens een fietsreis in deze regio echt er even tussenuit. Münsterland verwelkomt fietsliefhebbers met een labyrint van schilderachtige fietspaden en betoverende landschappen. Fietsvakanties hier bieden een perfecte mix van groene velden, historische kastelen en schilderachtige stadjes. Geniet van ontspannen tochten over vlakke paden, ontdek kunstzinnige tuinen en proef lokale specialiteiten in gastvrije dorpen. Münsterland, doordrenkt van regionale charme, belooft fietsers een onvergetelijke reis vol culturele schatten en natuurlijke pracht.

Met ADE kunt u genieten van een fietsvakantie in Noordrijn-Westfalen en Münsterland, onderweg verblijft u in goede hotels en worden uw koffers vervoerd met het bagagetransport.

8-daagse fietsvakantie Münsterland
Ruhrtal Radweg - NRW
Billerbeck Munsterland
Bekijk alle fotos (4 )

Noordrijn-Westfalen

Noordrijn-Westfalen is een regio voor de actieve vakantieganger. Zo'n 14.000 kilometer aan fietspaden leiden u door uitgestrekte parklandschappen en langs kastelen, burchten en indrukwekkende industriële monumenten.

Steden, natuur en cultuur, u vindt het allemaal in Noordrijn-Westfalen. De fietsroutes in het Münsterland zijn overwegend vlak met af en toe een korte klim. Onderweg fietst u door de fraaie oude universiteitsstad Münster, uitgestrekte weides en heide, pittoreske dorpen en langs bijzondere burchten.

In Noordrijn-Westfalen kunt ook het industriële hart van Duitsland ontdekken, het Ruhrgebied is hier gelegen samen met meerdere groten steden. Ook het Ruhrtal kunt per fiets ontdekken, u fietst langs verschillende grote steden en langs de rivier de Ruhr.